Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državni odvjetnik
Povratak na članak

Tko je Dražen Jelenić

Dražen Jelenić je “dijete” Državnog odvjetništva u kojem je od 1997. godine prošao sve stube te ima iznimno bogato međunarodno antikorupcijsko iskustvo

Komentari 4

ST
Stipan
18:01 18.04.2018.

Nikad za njega čuo niti bilo što pročitao da je zaslužan za suzbijanje korupcije. Oni koji ga predlažu to rade da ih i zaštiti . Sve ostaje po starome.

VL
OO
onako_ovlaš
17:33 18.04.2018.

dočim novi državnio dvjetnik izjavljuje da je stanje pravosuđa odraz društva e bogme niš od njega,naime nije državno odvjetništvo sociološki institut pa se bavi korelacijama,državne ustanove dizajniraju i strukturiraju društvo a ne odražavaju ga,koja lapidarna besmislica,čudno mi je da ga sudac mrčela hvali

VL
KU
kupatilo
02:33 19.04.2018.

Komunjara i nista nece biti bolje negoje bilo.Uvjek je bio podoban a daj boze da bude sposoban.

VL
ZD
zdubic
12:00 19.04.2018.

Što je s pokradenom kasom uzajamne pomoći (2014/2015) u Gradskoj plinari Zagreb-opskrba, ni traga ni glasa. Gdje je ta ladica. Gdje je moj novac (16.000,00kn). Pročitaj - Iz kase uzajamne pomoći Gradske plinare Zagreb nestalo milijun kuna - Blagajnica koja je godinama vodila kasu uzajamne pomoći se razboljela, a DORH i policija, kojima je sve prijavljeno, šute. Radnicima nedostaje 1,24 milijuna kuna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.