Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fenomen u regiji

Tko je čovjek koji je uništio Janšu u noći kakva se ne pamti? Hrvatima odmah odrešito poručio koje su mu namjere

27.04.2022.
u 01:04

Budući novi premijer Golob je biznismen, a odlikuje ga i pragmatičnost, dok novo zaoštravanje s Hrvatskom nipošto ne bi bilo pragmatično

Komentara 24

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:25 27.04.2022.

Mi na to sve skupa možemo jedino pustiti glasnog goluba prema Sloveniji haha

LE
LenardHr
06:54 27.04.2022.

Kukulele je tebi bilo 95. kad traktor nije htio upalit

CR
crocro
07:57 27.04.2022.

El Bahati golub je nekako brzo opernatio. Pa se počeo napuhavati, poput balona. A onda će puknuti bez da prislonite iglu. Što će on promijeniti u Savudrijskoj vali, zar će on promijeniti ili pomaknuti crtu sredine Savudrijske vale i tu crtu prisloniti na Hrvatsku obvalu. U koje je doba on rođen ili je pao s Marsa kada je zaboravio kao su slovenski muljatori kompromirirali arbitražnu proces. Tu muljažu i svjetsku blamažu Hrvatska neće nikada prihvatiti. A oni neka prijeđu crtu sredine. Ako se sloveni žele iskupiti za sramotu koju je napravila sebi na arbitraži, onda neka časno prihvate međunarodni sud za pravo mora pa neka on odluči na temelju međunarodnog prava. Ako se opernati gulub želi inatiti, svađati s Hrvatskom ili ponovo blokirati Hrvatsku, uvjeren sam da će mu perje popadati i prije nego mu do pune mjere poraste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?