Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI SLUČAJA

Tko je članica Pussy Riota koja je putovala po Europi s Interpolovom tjeralicom? Doznajemo zašto je uhićena u Hrvatskoj

01.06.2022.
u 17:17

Ono što upada u oči je da je Aisoltan Nijazova uistinu godinama putovala po Europi, Interpolovoj tjeralici usprkos te da, do Slovenije i Hrvatske, koliko je poznato, nije uhićivana. U Turkmenistanu je bila optužena za navodnu pronevjeru 40 milijuna dolara. Kada je 30. svibnju dovedena pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda, upozorena je da ima pravo na odvjetnika, no ona je tada kazala da joj odvjetnik ne treba. Na istražnom ročištu je bio i tumač za ruski jezik jer je ona ruska državljanka.

Ključne riječi

Komentara 23

RA
radolizem
18:44 01.06.2022.

Navodno se žalila uredu Pučkog pravobranitelja da su zatvori u Rusiji i Turkmenistanu puno humaniji od Rementinca?

RA
radolizem
18:46 01.06.2022.

Njezina izjava, da su uvjeti u ruskim zatvorima puno humaniji od uvjeta u Remetincu, najveći je kompliment uređenosti RH. Znači da još postoje mjesta u Hrvatskoj gdje se poštuju zakoni.

Avatar matezanki13
matezanki13
18:16 01.06.2022.

Turkmenistan je taman zemlja za ovakove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?