Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA GABRIJELA ŽALAC

Tko je bivša ministrica kojoj podmeću Mercedes u dvorište? Upala u problem zbog prijateljice Josipe Rimac

10.11.2021.
u 14:54

Na dan kada je u dvorištu ministričine obiteljske kuće uočen Mercedes čudnog porijekla, koji nije bio naveden i u njezinoj imovinskoj kartici, Žalac je istupila pred kamerama i poručila da joj sve to podmeću iz stranke. Najteža afera koja se vezala uz nju do današnja uhićenja bila je sumnja da je utjecala na Hrvatsku banku za obnovu i razvoj da se odobri kredit tvrtkama povezanima s aferom oko vjetroelektrana, zbog koje pak je uhićena njezina prijateljica Josipa Rimac.

Komentara 53

DU
Deleted user
17:03 10.11.2021.

Kada bude prijava protiv USKOKa pa PNUSKOKa a tu je i glavna državna odvjetnica sa pomoćnicima! Patuljci pojma nemaju!

RE
RedTree
15:19 10.11.2021.

Da se makne malo fokus s forsiranjem ovih potvrda i nezadovoljstva građana tim. Jednostavno ne možeš imati koronu i velika okupljanja, izgleda da Njemačka i druge zemlje opet idu u djelomična zatvaranja. Pa eno Malta koja je procijepila 80% stanovišta, sad opet ide u djelomično zatvaranje npr. protiv nas 1/3 stadiona otvorena će biti.

PO
polifonije
16:21 10.11.2021.

Da su komunjare pod vodstvom Račana i milanovića najveća zločinačka organizacija koja je opljaćkala Hrvatsku za 500 milijardi ne smije se spominjati, jer ta kriminalna bagra je zaštićena .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?