Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo poznati detalji

Tko je bio čovjek zbog kojeg je Putin plakao pred ljudima? Umro je misterioznom smrću

14.03.2022.
u 17:38

Kad se raspadao Sovjetski savez, Vladimir je izgubio dodir s pravom svrhom svojeg života, rekla je supruga Ljudmila. O počecima njegove političke karijere malo se zna.

Komentara 7

ZA
zagabria8
20:11 14.03.2022.

Znači po Ljudmili svrha njegovog života je bilo prokazivanje

PR
Protivcenzure
19:27 14.03.2022.

Dao je detaljan interview stoneu bas o tome razdoblju zivota. Tvrditi da se putinu iznenada nesto okrenulo da je ovu odluku donio , mogu samo Oni koji rusku zabrinutost I upozorenja nisu htjeli cuti

Avatar StormRaider95
StormRaider95
19:03 14.03.2022.

Aparatčik SSSR-a, dovoljno podal da se okoristi KGB-om i ucjeni oligarhe, i više nego dovoljno ulično pametan da shvati da se komunizam može i drugačije presložiti, a ostati isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?