Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skoro zaboravljen

Tko je Ante Šupuk, vizionar koji je stvorio moderni Šibenik

29.03.2023.
u 14:07

Za Šupukove ere, koja je od 1873. trajala više od 30 godina, Šibenik je dobio željeznicu, vodovod, bolnicu, sud, perivoj, ali i prvu javnu rasvjetu na izmjeničnu struju

Komentara 2

DU
Deleted user
16:33 29.03.2023.

Koja lipa vizura šibenske Poljane, glavnog trga, koji je unesrećen i izneređen (nagrađivanim) monstrumom danas, na sebi, "skakaonicom" ali i uz sebe, ex domom tzv.j.n.a! Uostalom kao i Split, "višalima", pseudohotelom "Marjan" i još neki naši jadranski biseri. Nekako se Zadar i Dubrovnik još drže, ali će i oni doći na red tim novokomponiranim arhitektima, odškolovanim na novim "stremljenjima" megapartizanštine.

Avatar arba_arba
arba_arba
15:11 29.03.2023.

kako ba Shitbenik more dobiti željeznicu prije Knina, a Knin je dobio 1925

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije