Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lik i djelo
Povratak na članak

Tko je Angela Merkel?

Angela Merkel od A do Ž: u svom „Merkel leksikonu“ Andreas Rinke pokušava objasniti njemačku kancelarku.

Komentari 27

DU
Deleted user
08:45 20.09.2016.

Merkel je zlo koje je zadesilo Europu i nanešće joj više štete nego Hitler.

VL
SL
slatix
08:46 20.09.2016.

Baba odlazi sa vlasti u Njemačkoj a vi stavite naslov tko je Angela, svašta. Do sad svi dobro znaju tko je.

VL
Avatar Plan B
Plan B
09:24 20.09.2016.

Jooooj dajte molim vas... Ko je Angela Merkel? Nitko i ništa! Ona ništa, baš ništa nema u svojim rukama. Kakva moć, kakvo išta? Ništa ona sama ne odlucuje niti je ikada. Ona je obicna marijoneta daleko vecih i jacih igraca u BACKGROUNU... kao što su i svi ostali politicari ovoga svijeta. Radi i na kraju ga i šipu po naredbi. Ona je niti manje niti više zrtva sistema. Pozdrav Rothschildima, Sorosima, Rockefellerima i ostalom zlu ove Planete.

VL
LJ
ljudimoji
09:01 20.09.2016.

Angela Merkel je poljska zidovka sa kompletno falsificiranom biografijom. Otac joj je imao americku putovnicu. Zavrsila je skole u Donjecku, govori svoj maternji jezik hebrejski. I to je u njemackoj poznato. Sve sto je uradila europi sa izbeglicama uradila je po nalogu svojih oceva iz Izraela.

VL
Avatar Plan B
Plan B
09:32 20.09.2016.

Angela Merkel je marioneta Zion Amerike. SAD nema povijest, identiteta znaci Mix Narod. Na tome se i sada radi u Europi- izmješati nacije- to se moze a ma baš svugdje širom interneta procitati. Nad tome Amerikanci rade vec od završetka 2 WW. Amerika izmješana, Izrael znači zidovi tooootalno izmješani... Izmješaj, podjeli i vladaj!!!

VL
FJ
fjdanm
08:58 20.09.2016.

Angela odlazi

VL
SJ
Sve je uzalud
10:38 20.09.2016.

............žena koja je napravila najveću štetu stanovništvu u povijesti...........nakon nje ništa neće biti isto..............zbog njena poteza za Globalizaciju Zemlja će biti poligon najstrašnijih ratova koje jednostavno nitko neće moći smiriti.................

VL
JO
Journalist007
09:32 20.09.2016.

Merkel je luda babetina koja što prije treba otići s vlasti.

VL
DU
Deleted user
09:55 20.09.2016.

Prije 2 godine su je dizali do neba a naše komentare o njoj brisali.

VL
OB
obivankenobi
09:30 20.09.2016.

Napisao bih ja sto i tko je mrkelica, ali VL me brise i za puno manje.

VL
Avatar Ohjooj
Ohjooj
09:12 20.09.2016.

Bit će u povijesnim knjigama odmah do Hitlera jedan je išao u jednu krajnost, a jedan u drugu. U svakom slučaju za EU je Merkel najveće zlo koje ju je moglo snaći. Neće uništiti samo njemački narod nego nažalost, sve narode EU, a posljedice će trpiti moja djeca

VL
PO
portugisac
11:00 20.09.2016.

Da ne povjeruješ. Onaj sa nazivom "ljudimoji" za laži navedene u komentaru dobiva pluseve a ja za istinu minuse. Pa kakav smo mi to narod. Idite malo na Vikipediju ali Njemačku pa se uvjerite sami.

VL
NE
Nemanadimak
13:17 20.09.2016.

Morali bi vidjeti tko je plaća i financira i onda bi znali čija je. Vjerojatno je za sve ove gkuposti što je radila bila dobro paćena od nekoga. Kao i Junkers i ostali bezvrijedni političari. Ako nije dobila nikakve novcee za sve gluposti što je uradila onda je ona za mene samo jedna ludara a to što će je novinari vjerojatno veličati samo je dokaz da su i oni plaćeni od iste bande! Sve u ovom svijetu sa radi zbog novca, to je jedina istina. Tko drugo kaže ili je lažov ili lud po svim današnjim standardima i normama.

VL
KA
kamengen
14:22 20.09.2016.

Frau Merkel je prava krscanka, pomozi onima u nevolji i slabijima, osnovna poruka Isusa Krista. Nesto sto nasi dinaridski popovi i njihovi slijedbenici cetverouglastih glava nisu nikada shvatili. Jer mi smo veliki HHHHrvati, a mali krscani. Mislim da se Angela jako dobro razumije sa papom Franjom, puno bolje nego na pr Biskup Kosic i njegovi vjernici.

VL
Avatar jumanji
jumanji
09:03 20.09.2016.

Angela je ocito boginja

VL
UN
unbekant
12:03 20.09.2016.

"Tko je Angela Merkel"?Pa to je najpametnija zena i politicarka na svjetu,politicarka koja je promjenila svjet na bolje,politicarka koja je 90%pomogla oko naseg ulaska u EU,pomogla nasim izbjeglicama za vreme domovinskog rata,zena koja odise pamecu i dobrotom,ali od kako je nasa zuja dosla na vlast u Hrvatskoj,od tada su nasi nacionalisti poceli mrziti tu najpametnij politicarku na svjetu,to jest gospodju Merkel,neka je Bog cuva.

VL
PO
portugisac
10:20 20.09.2016.

Teško je čitati sve te komentare pune g luposti o Angeli Merkel. Njezino "porijeklo" je iz Poljske Šlezije ali nema veze sa židovstvom. Otac joj je Horst Kasner evangelistčki Teolog - svečenik. Školu i studije Angela je završila u Leipzigu gdje je i živila (DDR ). Vjerujem da u Poljskoj nikada nije bila osim u državničkim posjetama. Njezina snaga i kvaliteta je i u tome što je priznala da je pogriješila u vezi imigranata ali povijest ne može vratiti. Ona će u Njemačkoj i dalje vladati. Njemački AfD (Alternative für Deutschland) je kao i naš MOST. Samo zbrka i nered. Popraviti će Angela to sve sa dva tri dobra poteza. Njemačka je još uvijek naj socijalnija država u Europi a ako ne i u svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.