Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(ne)briga za životinje
Povratak na članak

Tko krije podatak koliko je pasa ubijeno u Skloništu Pokupsko Cerje

Iako godišnje daje 750.000 kuna za rad skloništa, Grad Veliku Goricu izgleda ne zanima što zapravo plaća

Komentari 6

IV
Ivanveliki
01:31 21.07.2015.

Kako vidim jako je malo pasa udomljeno, znači grad plaća 750.000kn godišnje za ubijanje pasa. Strava! Ako ih i ne liječe, kako kažu udomitelji, onda mogu samo zamisliti kako ih "humano" ubijaju. Ima li tu nekakav zakon koji određuje pravila rada u takvim šinterajima?

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
07:59 21.07.2015.

Zatvorit tu rupčagu milom ili silom isto vrijedi za vlasnika tog logora za pse !!!!!!!!!***@#$%$##

VL
J3
j38k32
12:44 21.07.2015.

velika sramota sta smo sve poceli raditi sa dragim zivotinjama, Pse i macke su postala roba tamne trgovine, krave i bikovi se ukljuceni u politiku, ganjaju se po cestama i livadama dabi zadovoljili politici, a sta se jos sve radii u skrivenom od javnosti to nezna vise nitko. SRAMOTA, uvjeren sam daje ovo sazrijelo za objavu evropskoj komisiji, da se oni pozabave sa tim.

VL
DU
dubravkada
21:57 28.07.2015.

A najtragičnije je da ne love samo lutalice i napuštene pse (iako takvu sudbinu ne zaslužuje nijedan kućni ljubimac) već - a to sam spremna posvjedočiti pred onima koji će se baviti ovom zvjerskom likvidacijama pasa - u Kurilovcu je kombi Pok. Cerja i "gospodin" hvatač pasa mamio psa koji je sjedio ispred svog dvorišta i imao ogrlicu. Nismo mogli vjerovati svojim očima, tek kad su susjedi protestirali, otišao je sijač smrti samo promrmljavši nešto. Mislili smo da samo žele izmusti novac za "nađenog" psa, ali ovo sve skupa nismo mogli ni u najgorem užasnom scenariju zamisliti. Čekamo pravni potez Grada, ne mogu zlodjela proći nekažnjeno, zar ne?

VL
NP
Novo Pravo
01:50 18.10.2015.

sramotno je koliko nebrige i neodgovornosti postoji u našem cjelokupnom društvu...vrijeme je da se prikupe dokazi i da se situacija iznese van Hrvatske jer ovdje se sve vrti u krug i govori da nikoga nije briga...netko mora odgovarati za novac koji daje ili prima...postoje pravila za sve pa i ovom mučenju životinja treba doći kraj...A onda, gade mi se ljudi, koji u nevolji životinje, iskorištavaju ih za svoja prljava djela...Sve konačno treba staviti pod kontrolu i građani trebaju imati ulogu promatrača koji ukazuju na problematiku koja nebi trebala biti ignorirana...

VL
DU
Deleted user
07:03 21.07.2015.

Pa, ne mogu lavovi i tigrovi i pantere, leopardi u ZOO u Zagrebu biti gladni! Treba tolike živine nekak nahraniti!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.