Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Tko će biti na vjenčanju Chelsea Clinton?

Tko će biti među samo 400 odabranih, najbitnije je društveno pitanje u SAD-u. Clintoni bi se vjerojatno pozivom htjeli odužiti svojim brojnim donatorima, ali Chelsea je ograničila popis na one koje osobno poznaje.
01. srpnja 2010. u 15:43 2 komentara 1 prikaza
Chelsea Clinton
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Kći bivšeg predsjednika SAD-a i sadašnje državne tajnice udat će se za svog dečka, investicijskog bankara Marca Mezvinskog, u subotu 31. srpnja. Još se ne zna gdje će obred biti održan – otpalo je spominjano popularno otočno ljetovalište Martha's Vineyard – i nagađa se da će biti u pitanju lokacija na tri sata vožnje od grada New Yorka, vjerojatno u okrugu Westchester ili Duchess, na nekom imanju čiji je vlasnik pristaša Clintonovih. Organizator vjenčanja tjedan dana prije priopćit će gostima lokaciju; tajnost je usporediva s vojnom operacijom.

Tko će biti među samo 400 odabranih, jer je to dogovoreni broj gostiju, najbitnije je društveno pitanje u SAD-u. Clintoni bi se vjerojatno željeli pozivom odužiti svojim brojnim donatorima, ali toliko je ljudi samo prenoćilo u Lincolnovoj spavaćoj sobi Bijele kuće za Billova mandata, a i Chelsea je "srezala" oduživanje jednostavnim uvjetom: roditelji smiju pozivati goste na njezino vjenčanje, ali samo osobe koje i ona osobno zna time dajući majci i ocu dobro opravdanje.

Među pozvanima iz Clintonove i Obamine Bijele kuće svakako će biti Huma Abedin, bivša šefica stožera Hillary Clinton, koja je toliko bliska mladenkinoj majci da su ih zli jezici proglašavali ljubavnicama. Abedin se u kolovozu udaje za kongresnika Anthonyja Weinera, a njihovo vjenčanje – također na tajnom mjestu – organizirat će ista osoba kao i Chelseaino, Bryan Rafanelli.

Rafanelli odavno organizira priredbe za Hillary Clinton, za njezinu kampanju prikupio je više od 100.000 dolara, a njegov partner Mark Walsh bio je savjetnik za vezu s homoseksualnom zajednicom, prikupljanje "ružičastih glasova" za Hillary. Rafaellijeva vjenčanja su spektakularna, poput onog iz 2009. kad je vlasnik Red Soxa John Henry nakon "da" na svojoj 60-metarskoj jahti primanje održao na stadionu Fenway Park, s koncertom Maroon 5.

Bill Clinton odavno je organizaciju prepustio drugima, na kćerin zahtjev bio je na dijetnoj prehrani i želi samo ne pustiti suzu:

- Ovdje nije riječ o meni nego o mojoj kćeri. Ako se ja rasplačem, o tome će biti govora, a ja želim da me se spomene samo kao onog koji se nije spotaknuo vodeći je do oltara.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • Ugo Kajvez:

    I kome su važne ove prosvijetiteljske \"vijesti\" ........... vjerojatno samo novinarima koji odluče ih staviti u novine ........... zaista na ćelu prosvijetiteljstva .....

  • istina_boli:

    Kad su tako dobri, sto ce im tolika tajnost, ili su se mnogima zamjerili pa se sad boje za vlastitu glavu!