Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WHITE WEDDING

Tko će biti na vjenčanju Chelsea Clinton?

Chelsea Clinton
Foto: Pixsell
1/3
01.07.2010.
u 15:43

Tko će biti među samo 400 odabranih, najbitnije je društveno pitanje u SAD-u. Clintoni bi se vjerojatno pozivom htjeli odužiti svojim brojnim donatorima, ali Chelsea je ograničila popis na one koje osobno poznaje.

Kći bivšeg predsjednika SAD-a i sadašnje državne tajnice udat će se za svog dečka, investicijskog bankara Marca Mezvinskog, u subotu 31. srpnja. Još se ne zna gdje će obred biti održan – otpalo je spominjano popularno otočno ljetovalište Martha's Vineyard – i nagađa se da će biti u pitanju lokacija na tri sata vožnje od grada New Yorka, vjerojatno u okrugu Westchester ili Duchess, na nekom imanju čiji je vlasnik pristaša Clintonovih. Organizator vjenčanja tjedan dana prije priopćit će gostima lokaciju; tajnost je usporediva s vojnom operacijom.

Tko će biti među samo 400 odabranih, jer je to dogovoreni broj gostiju, najbitnije je društveno pitanje u SAD-u. Clintoni bi se vjerojatno željeli pozivom odužiti svojim brojnim donatorima, ali toliko je ljudi samo prenoćilo u Lincolnovoj spavaćoj sobi Bijele kuće za Billova mandata, a i Chelsea je "srezala" oduživanje jednostavnim uvjetom: roditelji smiju pozivati goste na njezino vjenčanje, ali samo osobe koje i ona osobno zna time dajući majci i ocu dobro opravdanje.

Među pozvanima iz Clintonove i Obamine Bijele kuće svakako će biti Huma Abedin, bivša šefica stožera Hillary Clinton, koja je toliko bliska mladenkinoj majci da su ih zli jezici proglašavali ljubavnicama. Abedin se u kolovozu udaje za kongresnika Anthonyja Weinera, a njihovo vjenčanje – također na tajnom mjestu – organizirat će ista osoba kao i Chelseaino, Bryan Rafanelli.

Rafanelli odavno organizira priredbe za Hillary Clinton, za njezinu kampanju prikupio je više od 100.000 dolara, a njegov partner Mark Walsh bio je savjetnik za vezu s homoseksualnom zajednicom, prikupljanje "ružičastih glasova" za Hillary. Rafaellijeva vjenčanja su spektakularna, poput onog iz 2009. kad je vlasnik Red Soxa John Henry nakon "da" na svojoj 60-metarskoj jahti primanje održao na stadionu Fenway Park, s koncertom Maroon 5.

Bill Clinton odavno je organizaciju prepustio drugima, na kćerin zahtjev bio je na dijetnoj prehrani i želi samo ne pustiti suzu:

- Ovdje nije riječ o meni nego o mojoj kćeri. Ako se ja rasplačem, o tome će biti govora, a ja želim da me se spomene samo kao onog koji se nije spotaknuo vodeći je do oltara.

Ključne riječi

Komentara 2

UK
Ugo Kajvez
16:32 01.07.2010.

I kome su važne ove prosvijetiteljske \"vijesti\" ........... vjerojatno samo novinarima koji odluče ih staviti u novine ........... zaista na ćelu prosvijetiteljstva .....

IB
istina_boli
06:57 02.07.2010.

Kad su tako dobri, sto ce im tolika tajnost, ili su se mnogima zamjerili pa se sad boje za vlastitu glavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije