Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi magazin

Tjednik uz koji će se cijela obitelj zabaviti

Zalazak sunca
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/2
22.07.2020.
u 15:56

Čitajte o aktualnim temama, domu, zdravlju, sportu, znanosti, estradi, a tu su križaljke i mozgalice za velike i male, na čak 96 stranica

Večernjakovu obitelj magazina povećali smo za još jedno izdanje! Pripremili smo posebni tjednik na čak 96 stranica u kojem će zabavu, vijesti i veselje pronaći svi članovi obitelji, mali i veliki. Svaki četvrtak tijekom ljeta na kioscima ćete pronaći Ljetni Večernji list za samo 12 kuna u kojem ćete čitati o domu, obitelj i zdravlju, razne praktične recepte i kulinarske zanimljivosti. Saznat ćete kako urediti vrt, što i kako zasijati i posaditi te otkriti trikove o uzgoju kućnog cvijeća. Vodimo vas kroz svijet putovanja i novih hobija, a imat ćete prilike čitati i o brizi za kućne ljubimce, lovu i ribolovu, pčelarstvu.

Donosimo i „uradi sam“ trikove, turističke preglede i reportaže.

Za sve koji vole povijest tu su feljtoni koji će vam otkriti kako je okrunjen kralj Tomislav ili tko su bili prvi Hrvati na Divljem zapadu. Donosimo i priče iz davnina kao što je priča o gradnji Dioklecijanove palače ili nastanku najzanimljivijih građevina u Zagrebu i drugim dijelovima Lijepe Naše.

Neizostavan dio magazina bit će estradne zvijezde i showbiz. Tako ćete pronaći kolažne i slikovne priče o domaćim i stranim zvijezdama, a ni ljubitelji sapunica neće biti zakinuti.

Uz sve navedeno, na 96 stranica magazina Ljetni Večernji list pratit ćemo i aktualnosti iz politike, života, svijeta, sporta, a tu je i glavna zanimacija za opuštanje na plaži – najbolja obiteljska zabava – enigmatika na čak 15 stranica.

Svakog četvrtka na kioscima pronađite novi magazin Ljetni Večernji list sa sadržajem za cijelu obitelj – bilo gdje i bilo kuda, Ljetni Večernji neka bude vaš zabavni suputnik na 96 stranica za samo 12 kuna!

U novom broju Ljetnog tjednika Večernjeg lista potražite i narukvicu Diva with love na dar. Količina narukvica je ograničena.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije