Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zeleni tjedan Večernjeg lista

Tjedan obojen u zeleno – malim koracima prema velikim promjenama

Zeleni tjedan Večernjeg lista
15.04.2022.
u 11:14

Obilježimo zajedno Dan planeta Zemlje uz priloge, kupone, vrećice, kuharicu i akciju čišćenja okoliša

Klimatske promjene, recikliranje, održiva moda, energetska kriza…. Sve su to fraze koje se u zadnje vrijeme vrlo često se spominju. Teme vezane uz zaštitu okoliša postaju prioritet u globalnoj politici i gospodarstvu, ali morao biti svjesni da svi mi u svakodnevnom životu malim promjenama možemo pomoći očuvanju našeg planeta.

S ciljem podizanja svijesti o zaštiti okoliša Večernji lit pokrenuo je projekt Rezolucija Zemlja koji je za svoje čitatelje pripremio Zeleni tjedan. U želji da zajedno obilježimo Dan planeta Zemlje donosimo vam priloge, kupone, vrećice, kuharicu kako bi počeli misliti i živjeti 'zelenije'.

U utorak 19.4. uz Večernji list pronađite prilog Čišćenje doma na prirodan način u kojem donosimo recept kako pripremiti vlastiti prašak za rublje te brojne druge eko savjete za Vaš dom.

U srijedu 20.4. darujemo Eko vrećice Tvornice zdrave hrane. Odaberite jednu od šik platnenih vrećica i recite zbogom plastičnim vrećicama!

U četvrtak 21.4. potražite kupon s 20% popusta na cijeli asortiman u Tvornici zdrave hrane.

U petak 22.4. pripremili smo za Vas Zelenu kuharicu u kojoj možete pročitati kako pripremiti razna veganska jela.

Zeleni tjedan zaokružit ćemo velikom akcijom čišćenja u sklopu projekta Rezolucije Zemlja. Kako bi eko-osviještenost pokazali kroz djela, u subotu 23.4. zasukat ćemo rukave i krenuti u najveću akciju čišćenja u Hrvatskoj. U suradnji s brojnim eko udrugama na više od 30 lokacija diljem lijepe naše očistit ćemo naš okoliš i pokazati kako prvo trebamo pomesti ispred svoga praga kako bi 'zelene' promjene bile vidljive.

Pridružite nam se i Vi na najvećoj akciji čišćenja jer naše zajedničko okruženje neće biti ljepše i zdravije samo od sebe! Više o projektu Rezolucija Zemlja potražite na web stranici i društvenim mrežama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije