Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tjedan obojen u zeleno – malim koracima prema velikim promjenama

Obilježimo zajedno Dan planeta Zemlje uz priloge, kupone, vrećice, kuharicu i akciju čišćenja okoliša
15. travnja 2022. u 11:14 295 prikaza
Zeleni tjedan Večernjeg lista
Pogledajte galeriju 1/2

Klimatske promjene, recikliranje, održiva moda, energetska kriza…. Sve su to fraze koje se u zadnje vrijeme vrlo često se spominju. Teme vezane uz zaštitu okoliša postaju prioritet u globalnoj politici i gospodarstvu, ali morao biti svjesni da svi mi u svakodnevnom životu malim promjenama možemo pomoći očuvanju našeg planeta.

S ciljem podizanja svijesti o zaštiti okoliša Večernji lit pokrenuo je projekt Rezolucija Zemlja koji je za svoje čitatelje pripremio Zeleni tjedan. U želji da zajedno obilježimo Dan planeta Zemlje donosimo vam priloge, kupone, vrećice, kuharicu kako bi počeli misliti i živjeti 'zelenije'.

U utorak 19.4. uz Večernji list pronađite prilog Čišćenje doma na prirodan način u kojem donosimo recept kako pripremiti vlastiti prašak za rublje te brojne druge eko savjete za Vaš dom.

U srijedu 20.4. darujemo Eko vrećice Tvornice zdrave hrane. Odaberite jednu od šik platnenih vrećica i recite zbogom plastičnim vrećicama!

Zeleni tjedan Večernjeg lista | Autor :

U četvrtak 21.4. potražite kupon s 20% popusta na cijeli asortiman u Tvornici zdrave hrane.

U petak 22.4. pripremili smo za Vas Zelenu kuharicu u kojoj možete pročitati kako pripremiti razna veganska jela.

Zeleni tjedan zaokružit ćemo velikom akcijom čišćenja u sklopu projekta Rezolucije Zemlja. Kako bi eko-osviještenost pokazali kroz djela, u subotu 23.4. zasukat ćemo rukave i krenuti u najveću akciju čišćenja u Hrvatskoj. U suradnji s brojnim eko udrugama na više od 30 lokacija diljem lijepe naše očistit ćemo naš okoliš i pokazati kako prvo trebamo pomesti ispred svoga praga kako bi 'zelene' promjene bile vidljive.

Pridružite nam se i Vi na najvećoj akciji čišćenja jer naše zajedničko okruženje neće biti ljepše i zdravije samo od sebe! Više o projektu Rezolucija Zemlja potražite na web stranici i društvenim mrežama.

Rezolucija Zemlja | Autor :

UBOJSTVO IZ 2019.
Mladić je ubio djeda pa tijelo sakrio u šumu, ostatke tražili i lovci. Ubojica poznat zbog krađa i droge
Životno osiguranje
DODATNA ZAŠTITA
Nakon smrti oca uspjeli smo spasiti obiteljski posao zahvaljujući njegovoj brizi za našu budućnost