Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovački sud:

“Tito” ide dalje - ako HRT ispoštuje pisano jamstvo

tito
nn
12.05.2010.
u 20:11

Pravna služba HRT-a izdala je pisano jamstvo kako u nastavku serijala više neće biti nijednog kadra iz Bulajićevih “Titovih memoara”.

Bura oko traženja odvjetničkog tima Veljka Bulajića da se zabrani emitiranje Vrdoljakova serijala “Tito” na HTV-u polako se smiruje nakon što im je pravna služba HRT-a izdala pisano jamstvo kako u nastavku serijala više neće biti nijednoga kadra iz Bulajićevih “Titovih memoara”. Potvrdio nam je to glasnogovornik HRT-a D. Družijanić, dodavši kako je HRT takvo jamstvo najprije zatražio (i dobio) od Vrdoljakova producenta Mediteran filma te je na osnovu njega izdao svoje.

- Prošli je petak održano prvo ročište na Trgovačkom sudu u Zagrebu, a prekjučer nam je izdano i pisano rješenje kako sud neće donijeti privremenu mjeru zabrane emitiranja Vrdoljakova serijala Tito na HTV-u, ako ispoštujemo to svoje jamstvo, pa serijal ide dalje.

Komentara 14

DE
deputo
14:25 13.05.2010.

samo je ti nosi možeš i do Bleiburga lijepo će te dočekat tamo

Avatar ludi kekec
ludi kekec
22:40 12.05.2010.

\"... u nastavku serijala više neće biti nijednog kadra iz Bulajićevih “Titovih memoara”. A što sa ovime DO SADA??? Očito je Vrdoljak ukrao dijelove serije od Bulajića. Ali eto, više neće??? Tko je jamio, jamio je... koja smo mi komedijaa od države - Vrdoljak je priznao da je ukrao, ali više, eto neće krasti... i to je, kao, ok???

FR
frecin
14:24 13.05.2010.

titova-kobasica-4ever,..bolje da odnesete tu Stafetu...nasém prijatelju.....Jorasu i Podobniku...!!..-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije