Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOST U ZRAKU
Povratak na članak

Tisuće Venezuelanaca probilo barikade, prešli kolumbijsku granicu

Još u veljači je Nicolas Maduro blokirao mostove koji povezuju te dvije zemlje kako bi spriječio isporuku humanitarne pomoći koju potpomažu Sjedinjene Države.

Komentari 4

IB
iva.begovic
15:28 04.04.2019.

Zbog toga što se suzdržava od izravnog miješanja u krizi u Venecueli, Trump je moralni pobjednik u odnosu na Rusiju i Kinu. Narod Venecuele pati, Maduro je izgleda imao puno loših procjena i postupaka, najmanje što bi trebao jesu izvanredni izbori. Postupci Rusije i Kine su razočaranje.

VL
AA
aabbcc
18:54 03.04.2019.

A kaj ovi s druge strane ne bi postavili cisternu sa djabnom Rakijom i to bi bila prava festa za prelazak granice.

VL
DU
Deleted user
17:52 03.04.2019.

da se iste sankcije postave prema americi jos vise amera bi bjezalo u mexiko tako da to nista negovori a najvjerojatnije je napuhano kao i sve druge vijesti s tog kanala

VL
Avatar Floyd1
Floyd1
13:29 04.04.2019.

Pisite radje kako su Njemci otvorili tvornicu Mercedes U Rusiji, zivjele sancije. Kad im EU nesmije prodati, radit ce ih sami.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.