Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE TISUĆA PROSVJEDNIKA
Povratak na članak

Neredi u Berlinu: Policija zaustavila nasilan prosvjed vodenim topovima

Dok se u zgradi njemačkog parlamenta raspravljalo o novom Zakonu o zaštiti od infekcija, ispred zgrade demonstracije su se odvijale unatoč zabrani, i to prilično žestoko

Komentari 6

CZ
Csi.Zagreb
19:16 18.11.2020.

Podrška narodu.

VL
NE
neboiznadzagreba2
18:30 18.11.2020.

David i Golijat. Tko je ono izašao kao pobjednik?

VL
DU
Deleted user
19:32 18.11.2020.

Ni jedna riječ je istinita. Ne radi se o zakonu zaštite nego o legalizaciji apsolutne kontrole državnika. Danas je crni dan za demokraciju.

VL
AP
ante_pustinjak
13:20 19.11.2020.

zašto lažete da su prosvjednici bili nasilni?! postoje na stotine videouradaka koji to demantiraju! nikada do sada prosvjednici nisu bili nasilni. uvijek je nasilna bila policija. vama je "bild" vjerodostojan izvor informacija?! svašta!

VL
ED
edgar2
18:51 18.11.2020.

Do sada je Zakon o zaštiti od infekcija imao opću klauzulu da"nadležno tijelo" može poduzeti mjere u pandemiji. Izmjenama i dopunama zakona sada se ubacuje novi odlomak koji posebno navodi moguće zaštitne mjere koje se mogu poduzeti od vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.