Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJA BOMBOM
Povratak na članak

Tisuće ljudi evakuirano iz moskovskog teatra Boljšoj

Niz anonimnih telefonskih poziva u protekla je dva mjeseca prouzročio nemir u trgovačkim centrima, željezničkim postajama i javnim institucijama diljem Rusije

Komentari 8

DU
Deleted user
18:03 05.11.2017.

ahahaaa smece anglosaksonsko bi htjelo primjenit I ovaj "savjet" na Rusiju, zato njih Putin svrbi......."Ponuda Londona Kijevu: ”Prodajte svu zemlju i tvornice i budite europska zemlja”. Velika Britanija smatra kako Ukrajina za povecanje državnog proracuna treba provesti niz reformi, ukljucujucii prodaju više od 10 milijuna hektara poljoprivrednog zemljišta, objavljeno je u izvješcu Kraljevskog instituta za medunarodne poslove ”Chatham House”. London preporucuje da ukrajinske vlasti “provedu zemljišnu reformu i da poljoprivredno zemljište stave na otvoreno tržište”.

VL
OP
opančar
18:57 05.11.2017.

za ruse se ne bojim, možda isilovcima i prođe jedan teroristički napad u Rusiji, al će omjer bit, dok se u rusiji izvede 1 u eu i sad će isilovci izvest 50, a kod "diktatora "u sj. koreji 0 napada.

VL
SV
svojaja
17:43 05.11.2017.

Sada ce vukodlaci iz Sirije u slapama dugih crnih noktiju divljati po svijetu, posto nisu mogli obojati u crno zemlju narodu, sekturina satanisticka gora od nacista. Rusi moraju inzinjati neki otrov ili lazer da ih zdimi odmah u mozak i sprzi na licu mjesta kada se priblize civilizaciji.

VL
Avatar mason
mason
17:31 05.11.2017.

Diktator Putin aktivirao svoje teroriste Cecene da rastjera prosvjednike. KGB ostaje KGB.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.