Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ERDOGAN DIKTATOR'
Povratak na članak

Tisuće Kurda u Iraku prosvjeduju protiv turske operacije u Siriji

I u Erbilu, glavnom gradu iračkog autonomnog Kurdistana stotine prosvjednika su izašle na ulicu.Noseći zastave Kurdistana i YPG-a te fotografije čelnika Kurdistanske radničke stranke (PKK koja vodi gerilsku borbu na turskom tlu) Abdullaha Oecalana, palili su turske zastave

Komentari 3

Avatar Viktor999
Viktor999
20:37 10.10.2019.

Puna podrška kurdima u borbi protiv osmanlija, nadam se da će erdogan i njegovi turčini napokon polomiti smrdljive zube na kurdima

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:39 10.10.2019.

Gledam tu na TV stanici Moskva..rusi opsirno prikazuju.. Ima dosta civila poginuli od Turske armade..Rusi ce govorit sa Sir predsjednikom kako bise obuzda Erdoganovic.. E moji Kurdi.Asad vam nudija siroku autonomiju i da budete u savezu vi povjerovali Amerin.koji su ih pustili nizvodu i predali Turcin..A Trump govori o bici na Normandiji kako Kurdi im nisu pomogli strava. Ovo je pouka i mojin domacin Amerikancin.koji su veci Ameri od svih amera. Samo interesi prijateljstva nema..Tosu nasi umjetni prijatelji. Vidim slabo pisu moji Amerikanci stid ih su ranije pisali gluposti sad citaju realne clanke i djele minuse .Zelio bih cuti sta kazu na sve ovo.. Ucit iz ovog i samo ucit. Uzdaj se sam u sebe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.