Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema tajni

Tisuće e-mail poruka Sarah Palin dostupne su javnosti

Sarah Palin
AFP
10.06.2011.
u 21:55

Medijske kuće su tražile objavu njezinih poruka još 2008. godine, kada je Palin postala republikanski kandidat za potpredsjednicu SAD-a

Američke vlasti objavile su tisuće stranica e-mail poruka   koje je poslala Sarah Palin dok je bila guverner Aljaske. Medijske kuće  tražile su  objavu njezinih poruka još   2008. godine, kada je Palin postala republikanski kandidat za potpredsjednicu  SAD-a. 

Dokumenti nisu objavljeni u elektroničnkom obliku nego samo na papiru, što otežava njihovo pretraživanje. Sarah Palin još uvijek razmatra hoće li ući u utrku za predsjednika SAD-a.  Neki analitičari smatraju da objava dokumenata može naštetiti  njezinoj političkoj karijeri.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
22:40 10.06.2011.

šta ću sa e-mailovima ? Ima li gdje kakvih slika s reduciranom odjećom ? Ili bar kako grizzly-a ubija ?

RI
Riznica
00:11 11.06.2011.

stvano je smijesna ta Amerika, kad postoji i mali promil sanse da potpuno mentalrno retardirana glupaca postane kandidat za predsjednika...Pa za nju je cak i Bush mladji intelektualac !\"

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
10:54 12.06.2011.

zašto se onda ne objave e-mailovi SVIH političara? baš SVIH!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije