Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tisno
Povratak na članak

'Imamo viška novca i dijelimo ga studentima'

Gradonačelnik Tisna Ivan Klarin radi jedan od najboljih poslova u Hrvatskoj

Komentari 1

NI
nikola1975
22:37 20.08.2015.

Ima viška novca u blagajni a ne mogu početi graditi kolektor već cijelo Tisno ima crne jame za fekalne vode. Ima viška novca u blagajni a kad se oduzme od prošlogodišnjih 6 milijuna viška i ovogodišnjih 10 milijuna viška 30 milijuna kuna koje su jednokratno dobili prodajom zemljišta onda dođemo do toga da su u dvije godine napravili manjak od 14 milijuna kuna. Vjerojatno je i ovaj članak naručen u svrhu samopromocije (trebali ste staviti znak da je riječ o PP članku)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.