Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEATTLE

Rekordni snijeg mnogima je zadao glavobolje, no ovaj tinejdžer vrhunski je iskoristio priliku

snijeg
Foto: REUTERS
23.02.2019.
u 13:12

David Holsten (18) bio je u posjeti svojoj majci u bolnici u Washingtonu kada mu je prijatelj predložio da objavi u oglasu svoje usluge čišćenja snijega

Tinejdžer iz američke savezne države Idaho zaradio je čak 35.000 dolara u samo četiri dana čisteći snijeg s prilaza kuća, ali i raznih tvrtki, motela, vrtića.

David Holsten (18) bio je u posjeti svojoj majci u bolnici u Washingtonu kada mu je prijatelj predložio da objavi u oglasu svoje usluge čišćenja snijega.

Naime, tijekom veljače ondje je palo najviše snijega u posljednjih 70 godina pa ga običnim lopatama nije bilo baš jednostavno očistiti.

Kada je shvatio kako su neki spremni platiti i 1000 dolara da im se očisti snijeg ispred kuće, vratio se u Idaho i dovezao svoje freze za snijeg i ralicu u Washington.

U četiri dana zaradio je čak 35.000 dolara, a sat čišćenja snijega naplaćivao je između 500 i 750 dolara, piše Daily Mail.

Među klijentima bile su tvrtke Amazon, Walgreens, jedan motel, ovlašteni servis Honda vozila, vrtić...

– Da sam imao ekipu od šestero ljudi, očistili bi snijeg skroz do Seattlea. Roditelji su me naučili raditi, trebaš izaći i zaraditi za život – ispričao je vrijedni mladić koji će dio novca donirati svojoj crkvi.

>> Pogledajte što je napravio kada je vidio da susjedu kradu automobil

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:16 23.02.2019.

"Dio novca ce donirati svojoj crkvi". Kakav zatucanko moras biti, pa da tesko zaradjeni novac doniras kojekakvim stakorima. Ti je.. vjetri su mogli i sami zasukati rukave i nesto posteno napraviti, a ne parazitirati i maglu prodavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije