Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ako dobijem...'

Tinejdžer pridobio navijačicu da izađe s njim na maturalnu, evo kako mu je uspjelo

Uspio dobiti spoj s navijačicom
Foto: Twitter
1/7
13.05.2014.
u 17:45

Sve je počelo direktnom porukom koju je tinejdžer poslao navijačici Caitlyn, a u kojoj ju je pitao hoće li mu biti pratnja ako na Twitteru dobije 10.000 retweetova.

Tinejdžer Mike Ramirez uspio si je ostvariti san i na maturalnu zabavu izvesti navijačicu Houston Texansa, momčadi američkog nogometa iz Houstona u Texasu. Sve je počelo direktnom porukom koju je Mike poslao navijačici Caitlyn, a u kojoj ju je pitao hoće li mu biti pratnja ako na Twitteru dobije 10.000 retweetova.

Ona je pristala, a Mike se bacio na posao. Fotografiju njezine poruke objavio je na Twitteru i zavapio za retweetom. Nije dugo morao čekati da dozna hoće li imati pratnju koju je želio jer je već u prvom danu postigao velik broj dijeljenja poruke, a tijekom vremena broj retweetova premašio je 10.000, piše Mashable.

Caitlyn je održala riječ i izašla s Mikeom na njegovu maturalnu, a pripremila mu je i iznenađenje – sa sobom je povela kolegice navijačice s kojima su večerali prije odlaska na zabavu.

Sudeći prema Mikeovom, ali i Caitlynu osmjehu, maturalna je bila dobar provod.

>> Učenik se kladio s profesoricom. Nije ni pomislio što će uslijediti!

Komentara 2

IM
Immanuell
15:05 15.05.2014.

Svaka čast! Momak ima petlju i zna što želi. Prema slici, ima i ukusa i to ohoho!

T1
t111
18:35 13.05.2014.

wicked! booyakasha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije