Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tinejdžer nehotice hicem iz karabina usmrtio sestru

20.03.2009.
u 12:21

SLAVONSKI BROD - Samo trenutak nepažnje bio je u četvrtak navečer dovoljan da zauvijek promijeni život cijele jedne obitelji u Donjim Andrijevcima. Igrajući se lovačkim karabinom, šesnaestogodišnji dječak iz ovog mjesta dvadesetak kilometara istočno od Slavonskog Broda slučajno je ustrijelio svoju godinu i pol dana mlađu sestru koja ga je htjela fotografirati s oružjem.

- Radi se o ubojstvu iz nehaja. Dječak se igrao lovačkim karabinom, a u trenutku kad ga je sestra fotografirala, došlo je do samoopaljenja. Hitac je djevojčicu pogodio u vrat od čega je preminula na mjestu, rekao je istražni sudac Mirko Svirčević po završetku uviđaja.

U Donjim Andrijevcima vlada šok i nevjerica, nitko se ne može pomiriti s time da uvijek vesele i nasmijane susjede više jednostavno nema.

- Bila je dobra i mila, dobra učenica, ne mogu vjerovati da se ovakva tragedija mogla dogoditi. Karabin je navodno bio rastavljen, što se doista dogodilo, kako je opalio, sad je teško reći - kažu susjedi koji koji su bili okupljeni ispred obiteljske kuće u kojoj se dogodila tragedija.

Otac nesretne djevojčice koji je zaposlenik Đuro Đaković Montaže radi u Njemačkoj i krenuo je u Donje Andrijevce, dok je šesnaestogodišnjak osumnjičen za sestrino ubojstvo jučer u poslijepodnevnim satima priveden istražnom sucu Županijskog suda u Slavonskom Brodu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije