Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica
Povratak na članak

Tin Šunjerga ocu vratio ključeve od auta pa ga ubio metkom u zatiljak

U optužnici mu se stavlja na teret da je 25. ožujka 2017. usmrtio svoje roditelje, Silvanu i Marina Šunjergu

Komentari 5

SX
sudbina x
12:29 26.09.2017.

Što je u glavi ovakvog jadnika..? Ubio je vlastite roditelje zbog toga što mu nisu dopustili da radi što želi i ide gdje hoće...Dali sad ide gdje želi i radi što hoće? Ne...i neće još mnogo, mnogo godina...Na žalost, vrijednih i brižnih ljudi više nema a jedina satisfakcija i opomena ovakvima je primjerena kazna od 40 godina...Sve ispod toga je motivacija za ovakve...Kakav čovjek moraš biti da ubiješ vlastite roditelje...Ma kakva droga, nema te droge koja to može opravdati...

VL
OB
ObrenM
11:57 26.09.2017.

Sada cemo vidjeti pravnu drzavu na dijelu.

VL
MI
miki45
19:29 26.09.2017.

odrastao u luksuzu bez Rada pogrijesili roditelji sa 16 godina ima da radi praksa punjenje polica u trgovinama iii ne dati sve onda djeca nevaljaju

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
12:27 26.09.2017.

Ima tu dosta olakotnih okolnost. Jadan dečko, puno trpio maltretiranje roditelja, nisu mu ni dali za joint, teško djetinstvo, nesretna mladost. Pa ja mislim, da bi uvjetna kazna bila dovoljna pa onda u Švicarsku na internat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.