Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završena potraga

Pronađeno tijelo nestale djevojke (17) iz Slavonije

Foto: Facebook screenshot
1/4
31.12.2021.
u 19:30

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, objavljena je fotografija nestale 17-godišnje Ane Marije Cabrilo koja prebivalište inače ima u Remscheidu u Njemačkoj

Djevojka je nestala u četvrtak oko 15 sati kada se od mjesnog groblja uputila u nepoznatom pravcu. Iz Hrvatske gorske službe spašavanja izvijestili su kako im je sinoć stigla dojava o nestaloj mlađoj ženskoj osobi  na području općine Bebrina.

Odmah nakon poziva pokrenuta je potraga i oko 23 sata 13 spašavatelja slavonskobrodske stanice HGSS-a krenulo je s pretraživanjem terena

- U potrazi su, uz policiju, sudjelovali i lovci LU Srna Banovci te mještani. Tijekom noći, potrazi su se pridružili i kolege iz Požege koji su pretraživali teren bespilotnom letjelicom. Jutros je potraga nastavljena. Danas oko 13 sati, potražni pas Max pronašao je njeno tijelo – priopćila je na svojoj Facebook stranici Gorska služba spašavanja i izrazila sućut obitelji. 

O slučaju nestale 17-godišnje djevojke iz Kaniže kod Slavonskog Broda čije je tijelo pronađeno danas poslijepodne oglasili su se i iz Policijske uprave brodsko-posavske.

- Današnjeg dana u 14.30 sati, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske, izvijestio je djelatnik HGSS da je u mjestu Kaniža pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe koje odgovara osobnom opisu nestale osobe. Izlaskom na mjesto događaja, mrtvozornik nije utvrdio tragove nasilne smrti te je naložio provođenje obdukcije u cilju utvrđivanja uzroka smrti - navodi se u priopćenju koje potpisuje policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Damir Brezić.

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, objavljena je fotografija nestale 17-godišnje Ane Marije Cabrilo koja prebivalište inače ima u Remscheidu u Njemačkoj.

Kao mjesto njezina nestanka navedena je Kaniža, a u opisu je stajalo da se udaljila od bakine kuće, da je visoka 177 centimetara, ravne smeđe kose i da nosi dioptrijske naočale. U trenutku nestanka nosila je bijelu jaknu, tamnosmeđe hlače i bijele tenisice.

>> VIDEO Ovo su proročanstva Nostradamusa za 2022. godinu


 
Ključne riječi

Komentara 7

RB
Rastu Brojke
20:36 31.12.2021.

Vedrane, autore članka, daj na ovakvoj tužnoj temi uloži malo više koncentracije. Ispravi u naslovu, nije patronažni nego potražni pas...

SA
Samuraj
23:22 31.12.2021.

Sućut obitelji.

Avatar brons
brons
20:40 31.12.2021.

Patronažni pas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije