Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavljena obdukcija

Tijelo 46-godišnjaka nekoliko mjeseci ležalo u napuštenoj kući usred grada

Foto: Ivica Beti
1/4
30.03.2021.
u 15:33

Preminuli je 46-godišnjak živio sa sestrom i njezinim suprugom. Povremeno je znao otići od kuće na nekoliko dana, a pretpostavlja se da je u napuštenoj kući u Glavnoj ulici, u kojoj je pronađeno tijelo, znao povremeno prespavati

Policijska uprava međimurska potvrdila je da je u subotu oko 18 sati u Glavnoj ulici u centru grada Preloga, u napuštenoj i djelomično razrušenoj kući pronađeno mrtvo tijelo u neprepoznatljivom stanju. U kući je ležalo oko dva mjeseca, a možda i dulje. U policiji kažu - nekoliko mjeseci.

- Na mjesto događaja izašla je mrtvozornica koja izvršenim pregledom nije pronašla tjelesne ozljede i nije mogla utvrditi uzrok smrti. Tijelo je prevezen na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu gdje je danas obavljeno prepoznavanje i provedena obdukcija.  Prepoznavanjem je utvrđeno da se radi od 46-godišnjaku s područja grada Preloga, dok je obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti prirodna smrt koja je nastupila unatrag nekoliko mjeseci - navode u PU međimurskoj.

Preminuli je 46-godišnjak živio sa sestrom i njezinim suprugom. Povremeno je znao otići od kuće na nekoliko dana, a pretpostavlja se da je u napuštenoj kući u Glavnoj ulici, u kojoj je pronađeno tijelo, znao povremeno prespavati. Nije nigdje radio. Tijelo je navodno pronašao Preložanin koji živi nedaleko te kuće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije