Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnje

Tijekom vožnje joj motor počeo čudno raditi pa se šokirala kada je otvorila poklopac!

26.08.2018.
u 13:40

Policija je pronašla vlasnika životinje, zmija je nestala prije čak mjesec i pol, a vlasnik ju je držao nezakonito

Dok je vozila svoj terenac, jedna je vozačica u Wisconsinu u srijedu primijetila da joj motor čudno radi pa se zaustavila i, nakon što je otvorila poklopac, ugledala velikog pitona, dugog 1,2 metra.

To ju je, naravno, užasnulo pa je pozvala policiju da ukloni zmiju. Budući da su se na mjestu na kojem je automobil bio pojavila dvojica službenika, Peeters i poručnik Sauriol, njih su dvojica pokušala izvući zmiju, ali nisu uspjela.

Nevjerojatno je jaka – kazali su pritom.

Policajci su se potom obratili centrali koja je pronašla stručnjaka za zmije koji je zmiju izvukao iz terenca i premjestio na sigurno.

Policija kaže da je tvrdoglavi reptil dobro te da je samo umoran i preplašen. Putem društvenih mreža pronašla je vlasnika životinje, a ispostavilo se da je zmija nestala prije čak mjesec i pol te da je vlasnik drži nezakonito. Zbog toga je kažnjen novčano s 313 dolara i nije sigurno da će je dobiti natrag.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Chupacabra
Chupacabra
15:14 26.08.2018.

Yusipović i Mesić podmetnuli guju da dokažu svoju teoriju......

BE
beitsche
17:18 26.08.2018.

U Velikoj Gorici tesko je naci jedan lokal gdje mozete procitat Vecernji list...To je nagrada za kvalitetu pisanja i Vlaskom listu.

Avatar Jean-Michel Nicolier
Jean-Michel Nicolier
20:06 26.08.2018.

VL mora napokon zapošljavati dobr novinare, a ne one koji su kupovali diplome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije