Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U BEOGRADU

Tijekom suđenja optuženik zaurlao i sam sebi prerezao vrat

Ilustracija
Foto: /PIXSELL
20.11.2019.
u 11:34

Incident se dogodio oko 10 sati, a ozlijeđeni Jeličić završio je u bolnici, gdje su ustanovili da je riječ o površnoj ozljedi

''Sad ću se ubiti pred svima'', viknuo je jutros optuženi Zoran Jeličić i prerezao si vrat u punoj sudnici.

Tijekom suđenja zločinačkoj ''Valjevskoj grupi'' pred Specijalnim sudom u Beogradu Jeličić se javio za riječ pa je izašao pred govornicu gdje se ranio oštrim predmetom koji je skrivao u džepu.

Incident se dogodio oko 10 sati, a ozlijeđeni Jeličić završio je u bolnici, gdje su ustanovili da se radi o površnoj ozljedi, prenosi Klix.

Valjevski klan 2009. uhićen je u velikoj policijskoj akciji zbog optužbi za teško ubojstvo, zločinačko udruživanje, nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih materija, iznudu i nanošenje lakših i teških tjelesnih ozljeda te iznuđivanje novca.

Uhićeni su Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Gološković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković, prenosi Klix.

Ključne riječi

Komentara 3

IL
ilustrator
12:48 20.11.2019.

čovjek si prereže vrat, i samo se lakše ozlijedi...to je moguće samo u komšiluku i kod njihovih obožavatelja

KB
kbr
14:31 20.11.2019.

znači čim je riječ o nekome iz susjedstva odmah se dijele kartoni za komentiranje?

Avatar ehlbert13
ehlbert13
15:44 20.11.2019.

Da je mislio ozbiljno, popio bi nešto već...a ne ovako, gluma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije