Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sinjskoj krajini

Tijekom noćne potrage nestalu ženu GSS-ovci pronašli mrtvu

gss3_mas_pix_230111
Maja Šantoši /Pixsell
15.02.2011.
u 09:33

I. Z. (62) iz Sićana kod Dicma imala je problema s tlakom pa se pretpostavlja da njezina smrt ima veze s bolešću

DICMO -  Nestala I. Z. (62) iz Sićana kod Dicma pronađena je mrtva u dva sata iza ponoći oko pola kilometra od kuće u kojoj je živjela. Imala je zdravstvenih problema s tlakom pa se pretpostavlja da njezina smrt ima veze s bolešću, a o točnim okolnostima stradavanja znat će se više nakon policijskog očevida.

U potragu za nestalom 62-godišnjakinjom krenulo je tijekom noći s ponedjeljka na utorak 45 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja iz Splita i novoosnovane podružnice HGSS-a iz Sinja te policija i rodbina, izvijestili su iz GSS-a.

Žena je posljednji put viđena u ponedjeljak u 16 sati, kada se uputila iz svoje kuće i od tada joj se bio izgubio svaki trag. U opsežnoj noćnoj potrazi sudjelovala su i tri potražna psa HGSS-a, a korištena je i termovizija.

Spasilačke ekipe podijeljene u više grupa pretraživale su teren šireg područja Dicma i zaseoka Sićani.

Komentara 1

BU
bura2
13:00 15.02.2011.

Moja iskrena sucut obitelji preminue zene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije