Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEHNIČKI PREMIJER

Orešković s obitelji već 20-ak dana ljetuje u MUP-ovoj vili?

Tihomir Orešković sa suprugom Sanjom
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
08.07.2016.
u 14:59

U MUP-u su rekli da su premijer i članovi njegove obitelji štićene osobe

Tehnički premijer Tihomir Orešković je vilu na Kostabeli, koja je formalno u vlasništvu Ministarstva unutarnjih poslova, pretvorio u ljetnu rezidenciju svoje obitelji, doznaje Novi list

Orešković je sa suprugom Sanjom i četvero djece u vilu, u kojoj je navodno nekad ljetovao i zloglasni mafijaš Al Capone, stigao prije dvadesetak dana, nakon što mu je Sabor izglasao nepovjerenje, i od tada su Oreškovići smješteni u tom objektu, navodi taj list.

Iz Banskih dvora nisu htjeli potvrditi ove navode, a u MUP-u su rekli da su premijer i članovi njegove obitelji štićene osobe te da su podaci označeni određenim stupnjem tajnosti.

>> Vlada opet brzopotezno prihvatila sve točke dnevnog reda

>> U Zagrebu prvi put sraz najvećih: Plenkovića, Milanovića i Petrova

Komentara 17

MM
mario.mestrovic2
15:54 08.07.2016.

ugledajte se na njega,čovjek štedi(svoje novce),nije niti poveo babu i dedu sa sobom,tko je meni kriv što ja svoje četvorodjece nemogu povesti na more

LE
lektor
15:56 08.07.2016.

Svi oni imaju debeo obraz.

KA
kajinx
15:50 08.07.2016.

Svaka ptica svome jatu leti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije