Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Tihomir B.(38) Iz Grešničkoga Brestovca izgubio život u ribnjaku

policija (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
02.10.2010.
u 09:14

Policija navodi kako je nesretnik najvjerojatnije pod utjecajem alkohola hodao blizu ruba nasipa ribnjaka broj 2, te je izgubio ravnotežu, pao u ribnjak i utopio se.

Nakon dojave jutros oko 7 sati da je ribnjaku nedaleko Garešničkoga Brestovca pronađeno tijelo nepoznate osobe očevidom je policija utvrdila da se jutros oko 3 sata  utopio Tihomira B. (38) iz Garešničkog Brestovca i to u ribnjaku Ribolovne udruge "Šaran" iz Garešničkog Brestovca.

Policija navodi kako je nesretnik najvjerojatnije pod utjecajem alkohola hodao blizu ruba nasipa ribnjaka broj 2, te je izgubio ravnotežu, pao u ribnjak i utopio se.

Tijelo je pregledao je dežurni liječnik garešničkoga doma zdravlja, koji je izjavio da nema vidljivih tjelesnih ozljeda koje bi ukazivale na nasilnu smrt. Dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru zakazala je obdukciju tijela koja će biti obavljena u ponedjeljak na Odjelu patologije Opće bolnice Bjelovar, koja će dati točne odgovore kako je došlo do smrti.

Ključne riječi

Komentara 4

VI
vidimškoj
11:54 02.10.2010.

biće se koji somina branija.

RE
returnofTito
12:00 02.10.2010.

Pijanog ribolovca saran od 5 kila lako povuce u vodu .... PLJUC!

MM
Mladen Miletić
10:18 02.10.2010.

Jake demokratske ( skrivene fotose naam pokazuje , ako se sramite netrerbate ništa pokazati.. Ili ako več morate da popunite onda sa nekom v ic ili humorističkom slikicom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije