Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme za ručak
Povratak na članak

Tigar se prvo oblizao, a onda krenuo prema praščiću...

Fascinantne fotografije iz Indonezije svjedoče o svakodnevici Centra za zaštitu divljih životinja na Sumatri. Djelatnici kažu da tamošnji sumatranski tigrovi mjesečno pojedu 10-ak svinja teških desetak kilograma.

Komentari 5

Avatar LaMer
LaMer
15:50 17.02.2014.

.. a kaj je trebal tigar napravit .???.. pa i ja se obliznem kad skinem pečenog odojka s ražnja ...

VL
DU
Deleted user
12:06 27.02.2013.

A sto je tu fascinantno... to je poprilicno skandalozno kako se hrane tigrovi...

VL
NE
NebitanTJ
13:32 27.02.2013.

Ništa čudno i ništa što mi ne činimo. I mi se redovito obližemo i slina nam pocuri prije nego jedemo prasetinu, pogotovo ovakvo odojče s ražnja. Dobar tek tigre!

VL
DU
Deleted user
16:15 27.02.2013.

@bismarck: previdio si jedino da su je indonezijsko stanovnistvo pretezno muslimansko i da oni kao takvi ne jedu svinjetinu! Prema tome zbog tog tigra nije ostalo gladno niti jedno dijete! Inace ti centri za zastitu divljih zivotinja imaju iskljucivo zivotinje koje su bile bolesne (starije) ili napustene (mladuncad) koje oni onda hrane i lijece dok ne ojacaju i ne mogu se vratiti u divljinu!

VL
YU
yututu
17:37 27.02.2013.

Bilo bi bolje da su mu servirali nekog političara lopova da se oblizuje.......ali.....bljak....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.