Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODGOVORNO

Thompson kažnjen s 1500 kuna zbog vožnje bez kacige i djeteta na Harleyu

Thompson
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
07.08.2014.
u 18:55

Thompson zbog prekršaja nije zaustavljen niti isključen iz prometa

Poznati pjevač Marko Perković Thompson kažnjen je s ukupno 1500 kuna jer je vozio motocikl bez zaštitne kacige na glavi te što je na svom Harley Davidsonu vozio dijete staro 12 godina, prenosi portal Tris. Thompson je vozio na čelu kolone motocikala od Čavoglava do Drniša i natrag povodom obilježavanja godišnjice Oluje.

Thompson zbog prekršaja nije zaustavljen niti isključen iz prometa nego je prekršajna prijava sastavljena, kako su rekli u PU Šibensko-kninskoj, na temelju neposrednog opažanja. Thompsonu je dakle, omogućeno da odvozi defile 20 kilometara do Drniša i još toliko natrag.

- Procjena policajaca je bila da bi se zaustavljanjem kolone motorista napravila veća šteta, a to se svakako željelo izbjeći – objasnila je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor za Tris.

Do sada je evidentirano i identficirano osam prekršaja i sedam prekršitelja, a policija i dalje utvrđuje identitet ostalih motorista koji su u defileu vozili bez kacige.

>> Ulicama Knina prodefilirali motori i oldtimeri, a na svakom koraku vijorila se trobojnica

>> Thompson u trans bacio 100.000 ljudi! Kordić usred koncerta održao govor

Komentara 79

ZO
zombi101
19:06 07.08.2014.

Čini se da su trebali kazniti njih više, ovo nema veze s ničim, jer ako su kaznili samo njega onda je to doslovno ono "ajmo pokazati da je kriv bar za nešto" i ništa drugo

BU
bubili01
20:16 07.08.2014.

koja smo mi drzava balave politike boze boze...kad nema sta drugo onda izmisljaj toplu vodu da zabave narod...ps u drnisu je bilo 2000 motora i svi su bili dio defilea onako odokativno barem 60% nije imalo kacigu...veni vidi vici

Avatar pekarr
pekarr
19:31 07.08.2014.

Kužim da napišeš kaznu nekome tko je prošao kroz crveno i vozi 200 na sat...ali ne nošenjem kacige osoba ugrozava samog sebe. isto kao i pojas. Svakome na odgovornost. A i neš ti kao da je vozio 100 na sat kroz naselje... tip je vozio 8 na sat. Brže biciklisti idu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije