Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINJAVAJUĆE BROJKE
Povratak na članak

Theresa May: Osamljenost je uzela maha među Britancima

Nevjerojatan je podatak da čak 200.000 starijih osoba u Velikoj Britaniji nije razgovaralo s prijateljem ili rođakom više od mjesec dana

Komentari 7

VI
vidum
09:39 19.01.2018.

Najprije učine sve da se to dogodi, a onda se čude kao tuka g..nu zašto je tako!?. Sotoniziraju muškarce i stimuliraju žene da se razvode. Stvaraju paniku među ljudima jer su njihovi susjedi "zli" Više nema normalnih ljudi, svi su "pedofili. Koliko puta uhvatim sebe da bih pomilovao po kosi neko drago dijete, a onda mi ruka zastane u pola pokreta!? Bilo kakvi međuljudski odnosi postali su nešto "nenormalno" Što ljudima preostaje nego povlačenje u četiri zida, buljenje u televizor ili kompjuter, kako bi nam glupim programima dodatno ispirali mozak.

VL
Avatar niwrad
niwrad
09:29 19.01.2018.

To su vam rezultati ljevičarsko-feminističke-LGBT-liberalne ideologije. Njihovi nasilni apologeti su se ugurali u guzicu korumpiranim političarima koji su promijenili društvena pravila, institucije, zakone i javne politike na korist te destruktivne manjine, a na štetu normalne većine. Ovo su rezultati: na zapadu spolne bolesti rastu po visokim stopama pogotovo kod mladih, stvaraju se duboke podjele u društvu, istraživanja govore da žene nikad nisu bile nesretnije, ljudi se povlače u sebe i ne komuniciraju, islam se širi Evropom i to se financira našim novcem, migranti iz trećih zemalja siluju i zlostavljaju naše žene, političari nikad korumpiranji, beskorisnih udruga na državnoj sisi nikad više, uvodi se verbalni delikt da korumpirana gamad ne bi bila izložena kritici, djeca u vrtićima se truju homo-ideologijom, spavanje sa životinjama postaje ideal, izumiremo, brakovi se raspadaju, djeca postaju razmažene pahuljice, itd, itd. Pa vi birajte i dalje one koji prodaju pakete "otvorenosti", "tolerancije", "različitosti", "multikulturalnosti".... a u paketima sa tim lijepim omotima skriva se vaša propast.

VL
ME
Menjik
08:52 19.01.2018.

Kad se svaki drugi brak raspada, neka sada uzivaju u svom privatnom usamljenom vremenu.

VL
DU
Deleted user
10:35 19.01.2018.

Rješenje je da država ugasi tv signale i internet na 2-3 mjeseca.....jedino ujutro 2 sata za posao....Amen.

VL
BA
bakulušić
11:53 19.01.2018.

Posljedica života na, kako Putin reče, malom otoku.

VL
DU
Deleted user
12:02 19.01.2018.

Tja, kaj se more. Da se ti tzv. britanski osamljenici svakog dana moraju boriti doslovce za koru kruha, ne bi bili to što misle da jesu jer bi, hoćeš-nećeš, morali izići iz svoja četiri zida među ljude. Živeći pak u obilju ili čak bogatstvu postali su siti svega i obuzeti dosadom, a posljedica toga je socijalna otupjelost za koju oni misle da je osamljenost. Da žive od minimalne hrvatske plaće, i te kakao bi bili društveni. Mašala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.