Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

The North Face otvorio svoja vrata u Arena Centru!

Foto: PR
1/4
30.12.2020.
u 14:37

The North Face je vodeći svjetski premium istraživački brand koji se temelji na vrhunskom performansu i inovacijama, a prihvaćen je od istraživača i avanturista cijelog svijeta.

Temeljna misija North Face branda ostaje nepromijenjena od 1966. godine: Pružiti najbolju opremu za naše sportaše i modernog istraživača, podržati očuvanje prirode i potaknuti globalni pokret istraživanja. North Face je izgrađen na ljubavi prema prirodi i želji da se omoguće sve vrste istraživanja, od vašeg dvorišta do Himalaja. Tijekom posljednjih 50 godina živjeli smo po našem uvjerenju da istraživanje ima moć da nas promijeni, da nas izazove i da nam pomogne vidjeti svijet iz novih perspektiva.
 
Svi istraživači i moderni avanturisti imaju novo utočište u Hrvatskoj jer je The North Face otvorio vrata svoje nove trgovine u Arena Centru! Posjetite nas i provjerite ponudu kvalitetnih proizvoda koji će svaku vašu avanturu učiniti još uzbudljivijom i sigurnijom. Od široke ponude obuće, ruksaka do toplih jakni i vodootporne odjeće.

Obucite se od glave do pete za vašu sljedeću avanturu, a od 31.12. iskoristi popuste sezonskog sniženja do 40% koji vas čekaju u novotvorenoj trgovini The North Face na prvom katu Arena Centra.  Vidimo se!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije