Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kosovo
Povratak na članak

Thaci: Nema ni autonomije ni specijang statusa za Srbe

Na sljedećem sastanku s Dačićem očekujem da odredimo vremenske rokove za rasformiranje ilegalnih srpskih struktura s posebnim naglaskom na sigurnost i pravosuđe, kaže premijer Kosova.

Komentari 11

Avatar El Indio
El Indio
09:59 01.03.2013.

01.03.2013. u 09:56h potaman je napisao/la: -------------------------------------------------------------- Kako nam je to Amerika pomogla? Ma to ste vi pomislili da je stigao Chuck Norris

VL
PA
Papiga
10:40 01.03.2013.

Izjava, kao dokaz da odmetnici nisu demokrate !

VL
OB
-obrisani-
09:39 01.03.2013.

Nije mesto ali moram da kazem da mi nije jasan stav Hrvata prema cirilici... Niti ce vukovar sa cirilicom biti manje hrvatski niti ce biti vise srpski. On je i hrvatski i srpski... I to moramo da shvatimo ako nene zelimo da i narednih 20 godina se igramo internet ratnika po raznim forumima. Znam ne volimo se, ali saradjujmo, pravimo lovu i za jedne i za druge. Ej kriminalci saradjuju da nam truju omladinu a posten narod sa obe strane ne moze ocima da se gleda. Ne znam koliko je pametno.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:45 01.03.2013.

Bogme opasni ti Albanci...

VL
Avatar El Indio
El Indio
10:16 01.03.2013.

01.03.2013. u 10:13h potaman je napisao/la: ----------------------------------------------- A tadasnji Americki ambasador u ZG predlagao plan Z4 (drzava u drzavi) Kome su to onda ameri pomagali i htjeli pomoc?

VL
OB
-obrisani-
12:24 01.03.2013.

Vidim admin radi punom parom...... U čemu je problem što je mom postu stajalo da je Vukovar hrvatski, naime dolje jedan forumaš piše da je hrvatski i srpski? Očito istom fali elementrano poznavanje zemljopisa, a i povijesti u posljednje 233 godine. Isto tako što je problematično u rečenici da mijenjamo u paketu 1+1 milanovića i jospovića za Thacija? To je, onako, samo jedna od ideja......

VL
NE
Neoprijedeljena
19:08 01.03.2013.

Po Taciju Srbi nemaju prava ni na sta. On je iz price babi se snilo sto joj bilo milo. E pa ovaj put se nesto preigrao.

VL
OB
-obrisani-
13:32 02.03.2013.

Pre ili kasnije će ljudi shvatiti ko su šiptari, samo se nadam da tada neće za pojedine narode biti kasno!!! Evo dokaz svega toga je taj da se i njihovi mentori Amerikanci okreću polako protiv njih. Dokaz toga je da im ti isti Amerikanci ne dozvoljavaju legalalizaciju takozvane "Kosovske vojske" i što sve učesdtalije opominju i samu Albaniju zbog narastajučeg nacionalizma i sve učestalijih vatrenih izjava Saljija Beriše vezano za takozvane "Albanske(šiptarske) teritorije u ukruženju". Još 1998. godine sam prilikom intervencije na Kosovu i Metohiji sa svojom PJP (Posebnom Jedinicom Policije) nalazio geografske i topografske mape koje potrvđuju tajnu šiptarsku agendu migracije na Jadransku obalu, tojest Crnogorsku i Hrvatsku teritoriju!!!.

VL
OB
-obrisani-
13:43 02.03.2013.

Uvek sam smatrao da je rat u Hrvatskoj bio totalno nešto što je ne potrebno, jer smo i jedni i drugi ( Srbi i Hrvati) Hriščanski narodi, i da ne bi nikada trebali da se međusobno prepucavamo. Rat čak nisu u planu imali ni bivši nam pokojni predsednici, ali je na žalost nešto pošlo po zlui i to se više nije moglo iskontrolisati. BIH će kad-tad biti podeljena između Srba i Hrvata, dok je Kosovo i Metohija problem od koje je i uzrokovan raspad SFRJ na način na koji se to i deilo. Islamski fundamentalizam na prostoru Kosova i Metohije je veoma izražen, mada vešto prikriven iza očiju Amerikanaca, i to če sve izraženije biti u narednom periodu. Na Kosovu i Metohiji smo se borili protiv toga, i bili smo sprečeni u tome, dok na jugu Srbije izuzetno vešto i dobro kontrolišemo situaciju, i tu delujemo onako kako je trebalo da delujemo i na KIM. U makedoniji je problem veoma izražen i bojim se da ta Hrišćanska zemlja polako tone i nestaje u kandžama islamskog zla!!!.

VL
OB
-obrisani-
17:06 02.03.2013.

Ni Republika Srpska, ni autonomija, ni podjela, ni specijalni status, neće biti u zakonodavnom mandatu te Zajednice srpskih općina. >>>> Srbijanci bi ,kad se vec tako velikodusni,trebali dati autonomije i specijalne statuse Albancima u Bujanovcu i Medvedji , Bugarima uu zapadnoj Bugarskoj , Sandzaku, istocnom Srijemu i Zemunu i Vojvodini...

VL
IL
iliri07
19:49 02.03.2013.

zasto srbijanski narod ne moze da zive bez njihove republika srpska,autonomija,zajednica i tako dalje.a u srbiji nacionalne manjine nemaju nikakve pravo !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.