Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predložili ga srbi

Thaci imenovao Đurića za zapovjednika kosovske policije

hashim thaçi,hašim tači,hashim thaci
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
25.06.2013.
u 16:27

Na današnjoj sjednici kosovske vlade premijer Hashim Thaci je potvrdio imenovanje Nenada Đurića na mjesto prvog regionalnog zapovjednika kosovske policije na sjeveru Kosova kojeg su ga predložili Srbi

Kao što je dogovorom Beograda i Prištine u Bruxellesu ugovoreno, na današnjoj sjednici kosovske vlade premijer Hashim Thaci je potvrdio imenovanje Nenada Đurića na mjesto prvog regionalnog zapovjednika kosovske policije na sjeveru Kosova kojeg su ga predložili Srbi, javlja agencija Tanjug dodajući kako je Đurić ranije bio zapovjednik policijske postaje Zvečan.

Prištinski mediji nakon objavljivanja odluke o imenovanju Đurića podsjećaju kako je on dva puta suspendiran dok je bio u službi kosovske policije. Prvo, zbog omogućavanja dužnosnicima Srbije boravak na sjeveru Kosova bez dozvole kosovske vlade, a potom zbog odbijanja zaplijene registracijskih pločica s početnim slovima gradova na Kosovu, koje je izdao MUP Srbije. 

>> V. Sadiku odlazi u Beograd na mjesto prištinskog časnika za vezu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije