Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tetrapacima mlijeka gađala i potjerala razbojnika naoružanog nožem

mlijeko
Arhiva Vl-a
24.01.2010.
u 12:24

Nepoznati muškarac sa šiltericom i crnim naočalama od vlasnice trgovine tražio je novac prijeteći nožem. Pobjegao je pod "paljbom" tetrapaka punih mlijeka kojima ga je gađala

- Daj pare! - uzviknuo je muškarac naoružan nožem, sa šiltericom i crnim naočalama ulazeći u subotu oko 16.30 sati u trgovini Davor na splitskim Blatinama.

Međutim, vlasnica Marina K. (45), koja je stajala iza pulta u svaku ruku je uzela po jedan tetrapak mlijeka i stala gađati rabojnika. On je pokušao otvoriti kasu, ali ona je nastvaila s tetrapak-paljbom.

- Izlazi budalo! Upomoć! - vikala je vlasnica nastavljajući gađati muškarca tetrapacima mlijeka. Pogodila ga je par puta i u glavu, nakon čega se obeshrabrio i pobjegao. Riječ je o muškarcu starom oko 25 godina, visokom oko 180 centimetara, tamnije puti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije