Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreću masovne racije
Povratak na članak

Tetovaža bande dovoljna za deportaciju iz SAD-a

U agenciji za migracije navode da se osoba smatra pripadnikom bande ako ispunjava dva ili više kriterija, uključujući ako ima tetovažu bande, kreće se u područjima kojima bande operiraju ili nosi karakterističnu odjeću

Komentari 8

CU
cungalunga
02:44 22.07.2017.

Amerikanci je oduvijek krasila praktičnost. Odličan potez

VL
Avatar mofo
mofo
01:03 22.07.2017.

Ček, sta ova zadnja rečenica? Nema kraja il sta? Tko god vam pise članke, nista dobro copy/paste-ali.. inace, samo dokaz da sve te bande pod hitno treba izbaciti je ono što se događa u mexcico cityu, al oko toga slaboo dobivamo vijesti..

VL
DU
Deleted user
09:04 22.07.2017.

Ima pravo!

VL
DR
dragob3
07:41 22.07.2017.

"U puno slučajeva djeca ne ulaze u bande dobrovoljno, nego im stariji članovi prijete i prisiljavaju ih da stave tetovažu ako žive u određenom kvartu", rekao je. GLUPOST . Trebalo je pisati : "U RIJETKIM SLUČAJEVIMA djeca ne ulaze u bande dobrovoljno, nego im stariji članovi prijete i prisiljavaju ih da stave tetovažu ako žive u određenom kvartu", rekao je.

VL
EM
emojmile
08:57 22.07.2017.

Ehhh, kad bi tako politika Eu izbacila ove koji su dosli u Eu i traže azile, dolaze.bez papira itd., a bit dolaska je ekonomska, štedilo ni se godisnje dosta novca i zaposlenost bi bila max. Ne bi radili samo onini koji zbilja ne žele,a i njima treba uskratiti državni novac, pa bi bilo odlično.

VL
DU
Deleted user
12:36 22.07.2017.

Jesenti milu bigulicu, a kaj je s tzv. ljudskim pravima tih malodobnih imigrantskih delinkvenata? Zar ne postoji moderno i napredno ljudsko pravo slobodnog udruživanja radi počinjenja kaznenih djela? Ako ne postoji, treba taj propust smjesta ispraviti.

VL
MI
miki45
19:07 24.07.2017.

bravo sto se drze sa bandama prvo prcic pa posle nevinasce hahahahah

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.