Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje u školi
Povratak na članak

Tete ćemo naučiti kako prepoznati dijete iz problematične obitelji

– Treba intervenirati u najranijoj dobi, tada se vidi je li dijete zanemareno. Ako se intervenira tada, s djetetovih 15 ili 16 godina nećemo govoriti o nasilju – upozorila je Milanka Opačić

Komentari 5

Avatar Axel
Axel
21:45 18.03.2013.

Samo se jos mozemo Bogu moliti...kako rece jedan Ministar. Samo da se slozi cijela Vlada,; moliti Bogu za radna mjesta, molti ce mo se Bogu kako djeci priustiti nomalno djetinstvo molti se Bogu da imamo sto jesti,.... Rekose to AGNOSTICI i ostase zivi!?

VL
Avatar airbizz
airbizz
21:48 18.03.2013.

ne smiju tete u vrtiću i nastavnici u školi biti policajci.roditelji odgajaju djecu.ako djeca stvaraju probleme trebaju se sankcionirati roditelji.

VL
CH
chemica
21:49 18.03.2013.

Sve to jako lijepo zvuči, ali napravi i upola od toga i bit ćeš najbolja ministrica u povijesti ove zemlje. Napokon da je nekom palo na pamet bar pokušati pomoći raznoraznim Paravinjama ili likovima koji kolju turistice u po bijela dana. Nitko sretniji od nas, njihovih potencijalnih žrtava. Čim vidiš da malom nedostaje daska u glavi, odmah uputnica za psihologa sa već spremnom onom za psihijatra. Ako ne ide drugačije, dijete izdvojiti iz poremećene obitelji. Psihopat se ne rađa, on polako nastaje, tijekom godina u kontaktu sa već formiranim bolesnicima. Mamom i tatom koji nisu imali Ministricu Opačić da im na vrijeme pomogne. Taj začarani krug može prekinuti samo država. Za roditelje je prekasno, bar da onda dijete ne ugrožava sve oko sebe.

VL
A5
adagio_59
21:51 18.03.2013.

Tetama nagurajte još više djece u vrtićke grupe i onda tražite od njih da prate njihovo ponašanje. A roditeljima još produžite radno vrijeme kako nikako nebi mogli biti sa djecom. Onda osnivajte stotinu radnih grupa za zaštitu djece od vaše "brige" i vas.

VL
Avatar benedikt88
benedikt88
18:23 20.03.2013.

Gospođa ministrica Milanka Opačić savršeno dobro radi svoj posao. želio bih da su svi kao ona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.