Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kliničko ispitivanje
Povratak na članak

Testirat će plazmu pacijenata koji su preboljeli Covid-19: Njihova antitijela mogu pomoći

Krvna plazma osoba koje su preboljele Covid-19 sadrži antitijela koja je njihov organizam razvio. Ta antitijela mogu pomoći pacijentima u akutnoj fazi bolesti da se bore s virusom, vjeruju znanstvenici

Komentari 5

XA
xaron
06:53 05.04.2020.

To vjerovatno radi, ALI treba tretirati milijarde ljudi a to i nije baš praktično sa ovom metodom.

VL
Avatar Keyser_Söze
Keyser_Söze
19:00 05.04.2020.

Mudro su nas domoljubi riješili imunološkog zavoda.

VL
DH
dalibor.hren
00:02 05.04.2020.

Kak se proizvodi serum protiv zmijskog otrova?

VL
DU
Deleted user
00:14 05.04.2020.

Pitanje svih pitanja je:koliko može jedan sustav izdržati ovako dva,tri,pet mjeseci?Dugoročno sigurno ne može.I kad dođe ljeto tko će ljude spriječiti da se idu kupati u more,rijeke trčati će policajci za njima?Tu ima dosta pitanja a HR sigurno ne može izdržati više od pet šest mjeseci sa ovim stanjem.Možda i može u što čisto sumnjam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.