Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan zločin

Ubio suprugu pred djecom zbog sumnje u preljub

Đurići
Foto: Facebook
11.03.2015.
u 12:20

Bosiljko Đurić (25) uhićen je jučer rano ujutro zbog sumnje da je iz ljubomore nožem ismasakrirao suprugu Tatjanu (22) u stanu u Tesliću

Ugostitelj Bosiljko Đurić (25) uhićen je jučer rano ujutro zbog sumnje da je iz ljubomore nožem izmasakrirao svoju suprugu Tatjanu (22) u njihovu stanu u Vidovdanskoj ulici u Tesliću.

Naime, usred noći, oko 1 sat iza ponoći, poslije svađe, nožem je sedam puta u prsni koš ubo i usmrtio suprugu, i to pred 3-godišnjom kćeri i svojom 8-godišnjom sestrom. Prema pričama stanara, u jednosobnom stanu na broju 12. živjela je nesretna tročlana obitelj te njegova majka, brat i sestra. Bosiljko je već dulje vrijeme sumnjao da ga supruga vara sa sumještaninom.

Ranije bez svađe

- Riječ je o jako finoj obitelji koja se odlično slagala i svi smo iznenađeni zbog ovoga što se dogodilo jer se on uvijek hvalio kako ima dobru ženu. Bosiljko je odrastao u ovoj ulici i uvijek je bio dobar momak, jako ugodan i nikada nije pravio probleme. Prije tri-četiri godine su se vjenčali i odlično su se slagali. Nikada nisam čula da su se svađali ili imali neke probleme - rekla je jedna vidno uznemirena susjeda, navodeći da je Bosiljko radio u jednom privatnom poduzeću u Tesliću, a odnedavno je postao suvlasnik jednog teslićkog kafića u kojem je kao konobarica potom radila njegova supruga.

- On je čuo od prijatelja da ga ona vara, a navodno je i u njezinu mobitelu našao više poruka nje i njezina navodnog ljubavnika. Zbog toga su se žestoko posvađali i u jednom je trenutku zgrabio kuhinjski nož i ubo je više puta u prsi pred djecom koju je vjerojatno probudila galama. Nije se opirao uhićenju, a policija je u kući pronašla nož. Krvi je bilo po čitavom stanu. Prethodno se čula glasna svađa, a ubrzo i plač njihove kćeri Svjetlane, a potom i policijske sirene. Najstravičniji od svega je bio upravo taj plač male djevojčice koja je ni kriva, ni dužna, gledala kako joj otac ubija majku. Voljeli bismo da joj u sjećanju ne ostane ništa od tog stravičnog zločina - dodaju susjedi, napominjući da je Bosiljkova majka, kada je vidjela što je uradio, pozvala policiju. Liječnici su mogli samo utvrditi smrt.

Otac mu umro

- Iako se nisam družila s njima, bili su dobri susjedi. Kada ih nešto zamolim, uvijek bi mi pomogli. Pijem lijekove pa nisam čula što se događalo noćas, objašnjava Zehra Halilović koja živi u istoj zgradi gdje i Đurići. Miladin Miličević iz susjedne zgrade kaže da je iza ponoći čuo krike i zapomaganje i da je čak bilo s prepirke s policijom koja je došla na mjesto događaja.

- Bili su to strašni urlici, ali nisam znao što se događa. Vidio sam da je policija došla i pretpostavio da je nešto strašno. Ovo je mirna ulica i šok je to za sve nas. Bosiljku je otac umro prije dvadeset dana, a on je sa suprugom i svojima živio u malom roditeljskom stanu. Ne znam gdje mu je majka Svjetlana bila u kritično vrijeme - kaže Miličević. Pokrenuta istraga trebala bi odgonetnuti sve pojedinosti ove obiteljske drame. 

>> Bivši svećenik optužen za ubojstvo: Pokojna me pratila i uhodila šest godina 

>> Nakon ubojstva partnerice otišao k susjedu i rekao mu da zove policiju

Komentara 41

SP
spremni0
13:16 11.03.2015.

jel ima kakva vijest iz Niša??

US
USA
12:53 11.03.2015.

Zar je Hrvatska dio BIH pa da se objavljuju vijesti iz "regionalne" crne kronike. Koliko ovakvih dogadjaja ima u Madjarskoj, Austriji i Italiji pa toga nikada nema u novinama. Sto se hrvatskog citatelja tice ovaj zlocin i zasto urednik ovih novina misli da bi to trebala biti informacija bitna za stanovnike Hrvatske.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
12:51 11.03.2015.

zakaj nam donosite ovakve vijesti iz bosne? Kaj nas briga kaj se desava u bosni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije