Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVKO MARIĆ
Povratak na članak

'Teško reći je li za Agrokor bolje rješenje standstill ili zakon'

Na upit kako gleda na cijelu situaciju i zašto ga nije bilo kod glasovanja o "lex Agrokoru" na Vladi, Marić je ponovio kako je, s obzirom na svoj raniji angažman u Agrokoru, odlučio da će se izuzeti kod takvih odluka.

Komentari 5

Avatar DomagojRi
DomagojRi
18:55 05.04.2017.

Gospodine Zdravko Maricu bili ste financijski direktor u Agrokoru i jako mi e tesko vjerovati da niste imali nikakva saznanja na koji nacin posluje i kako se financira.Ako niste znali,postavlja se pitanje sto ste tamo uopce radili i jeste li sposobni za jednu takvu odgovornu funkciju!Molim vas prestanite lagat ovaj napaceni narod i dajte ostavku pod hitno,a ne se pravit grbavi i "izuzimati" se iz ove krizne situacije!

VL
TP
tugomir.pokas
22:21 05.04.2017.

Dokle će Marić glumiti da ništa nije znao i das se u Agrokoru bavio ništa manje ni više nego-atomskom fizikom.Taj samozvani stručnjak ruga se zdravoj pameti cijele Hrvatske.Ako nije radeči u Agrokoru primijetio da je sve na modelu Abdićevog Agrokomercaerca onda nema nikakve kompetencije da vodi državne financije.Jo'š prije mjesec dana uvjeravao je javnost kao ministar financija da je u Agrokoru uglavnom sve u redu, da je firma stabilna i da nema razloga za zabrinutost.Mariću, sjeti se tih svojih izjava, pogledaj se u ogledalo i više ne sramoti-daj ostavku.

VL
DU
Deleted user
22:33 05.04.2017.

Meni nikad neće biti jasno gdje HDZ nađe ovakve??? Sve nekakvi stručnjaci, Bože me sačuvaj! On se izuzeo??? Izuzimao se i u Agrokoru? Možda bi bolje bilo da je!

VL
DU
Deleted user
19:41 05.04.2017.

Gospon ministar nije siguran sto je bolje. A kako sam kaze obicno nije za nista ni odgovoran. Pravi covijek na pravom mjestu!

VL
DU
Deleted user
22:20 05.04.2017.

Jao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.