Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Teško ozlijeđene tri osobe u prometnoj nesreći na cesti Vinkovci- Županja

Zagreb: U Travnom poginuo motociklist
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
27.04.2022.
u 12:20

Prešao je na prometnu traku za vozila koja dolaze iz suprotnog smjera i udario u osobni automobil županjskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje upravljala 46-godišnjakinja iz Posavskih Podgajaca, napominje policija.

U utorak, oko 18:40 sati, na cesti D-55 na cesti Vinkovci- Županja dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe teško ozlijeđene.

Prema navodima policije upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka iz smjera Županje u smjeru Vinkovaca 31-godišnjak iz Vinkovaca je započeo radnju pretjecanja, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Prešao je na prometnu traku za vozila koja dolaze iz suprotnog smjera i udario u osobni automobil županjskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje upravljala 46-godišnjakinja iz Posavskih Podgajaca.

-U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene 46-godišnja vozačica i maloljetna putnica u njenom automobilu, dok je 31-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život – navodi policija.

VIDEO: Hrvoje Zekanović u Sabor došao s vrećicom bijelog praha: 'Pronašao sam ovo na Pantovčaku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije