Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na gradilištu
Povratak na članak

Teško ozlijeđen radnik na Hvaru: Kolega ga rovokopačem prikliještio uz betonski zid

Ozlijeđeni 53-godišnji radnik je prevezen u KB​C​ Split gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede odnosno prijelom zdjelice

Komentari 1

BO
BoboZg
17:57 13.10.2021.

Poštovani autore ovog članka iliti novinar,molim te daj malo pogledaj kako se zove mjesto gdje je stradao radnik. Jedini posao ti je da obavjestiš ljude o nekom događaju pa barem se možeš informirati gdje se to dogodilo. Ne postoji mjesto na Hvaru koje se zove Vrbovska,ali zato ima Vrboska. Evo ja sam ti malo pomogao,a ti pogledaj dali sam ja u pravu. Pozz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.