Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevrnuo se traktor

Teško ozlijeđen dok je krao drva

Hrvatske šume
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
08.06.2015.
u 12:33

Utvrđeno da je 55-godišnjak prije stradavanja posjekao 13 stabala graba u vlasništvu šumarije te je dio drva odvezao kući

Muškarac (55) teško je ozlijeđen ovog petka pri prevrtanju traktora u Maloj Solini pokraj Gline. Očevid je pokazao da je stradao prilikom odvoza ukradenih drva.

Naime, utvrđeno da je 55-godišnjak prije stradavanja posjekao 13 stabala graba u vlasništvu šumarije te je dio drva odvezao kući. Potom se vratio po preostala te ih natovario na traktor, a prilikom vožnje se traktor prevrnuo i prignječio ga. Prevezen je u sisačku bolnicu, gdje su mu ustanovljene teške tjelesne ozlijede. Protiv njega biti će podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Ovlaštena osoba šumarije štetu procjenjuje na oko 2500 kuna, dok će stvarna šteta biti utvrđena po prispijeću odštetnog zahtjeva.

>> Upucan dok je s prijateljima krao drva. Ubojstvo ili nesretni slučaj?

Komentara 2

OB
ObrenM
12:51 08.06.2015.

Stvarno ga trebamo zaliti.Postenjak se povrijedio u legalnom poslu.

MI
miki45
15:03 08.06.2015.

neka je povredzen smece lopovsko fujj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije