Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat bez naznaka mira

Teško naoružanje Zapada na korak do slanja u Ukrajinu

18.01.2023.
u 22:47

Sjedinjene Države okupile su koaliciju europskih zemalja da bi se riješilo “rusko pitanje”, optužuju u svojem stilu iz Kremlja. Putin kaže da je ruski BDP u protekloj godini pao samo 2,1 posto, a neki su analitičari najavljivali pad i do 20 posto

Komentara 45

DA
Dammir
01:03 19.01.2023.

Napokon treba dostaviti najjače oružje Ukrajincima da što prije završi rat i protjera se ruski okupator nazad u otadžbinu.

MA
Marko1337
23:23 18.01.2023.

U Ukrajini se brani zapadna civilizacija pa i Hrvatske. Samo putlerovska gamad na čelu sa slučajnim to ne shvaća ili želi biti pod ruskom čizmom.

Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
08:04 19.01.2023.

shvatili su napokon na zapadu da je krajnje vrijeme da je bilo dosta popuštanja jer rusija je nakon malog prsta uzela i ruku pa je htjela još više! popustili su im za krim pa za istočnu ukrajinu koje su okupirali i sad su htjeli porobiti cijelu ukrajinu pa je zapad napokon progledao i prestao je sebično gledati sebe i jeftine ruske energente na uštrb ukr.teritorija i ukr.života i svaka čast zapadu na tome! jest da su kasno progledali, ali bolje i sada nego da su rusi porobili ukrajinu pa napali poljsku, litvu, finsku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?