Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjene bez reformi

Teško da će HDZ-ovci na istoku Hrvatske stati u zaštitu Tramišak, jedan je razlog za to

17.01.2023.
u 19:18

Umjesto da se Vlada osvježava kako bi se ostvarili pomaci za građane, važnije je da ministri budu ljudi bez političke težine koji će poslušno izvršiti sve što im premijer naloži

Komentara 9

GO
goran2hr
20:17 17.01.2023.

Iznenadilo bi me kada bi HDZ-ovci podržali bilo što dobro za Hrvate. Isto važi i za HDZ-ovce na istoku. A potjerana ministrica do jučer je podržavala HDZ, Plenkovića i sve te boleštine. Ne vjerujem kako će sada u Saboru uskratiti potporu ovoj HDZSDSS vladi, nego uredno dizati ručicu. Tako da neću za njom žaliti, niti se njenom nasljedniku veseliti. Nadam se samo kako ju prije slijedećih izbora k sebi neće uzeti DP ili Suverenisti. Jedan Zekanović bio je dovoljan.

MA
mačakvrućakaša
19:44 17.01.2023.

Još jedan klasični naručeni pamflet iz središnjice osuđene organizacije...

ST
sttipe
19:56 18.01.2023.

Nove glumce u staru predstavu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?