Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijuni utrošeni u međunarodne arbitraže

Teška situacija: Sve više ljudi napušta DORH i Uskok, a loša oprema ugrožava dokaze

08.05.2022.
u 22:02

Protiv RH je lani vođeno 13 arbitraža "teških" više od 15 milijardi kuna, u kojima je za zastupanje izdvojeno 44 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 38

PA
Pahor
22:23 08.05.2022.

Dorh, Uskok, sudstvo su legla korupcije i nesposobnosti i rak rana nadeg drustva. Politicki umrezeni, izabrani negativnom selekcijom, potkupljivi... nastavi niz

SS
simpatican.simpa
09:28 09.05.2022.

DORH, USKOK, POSKOK, suci na sudovima su u službi stvarnih vlasnika lijepe naše čiji je osnovni cilj mentalno i materijalno uništiti hrvatski narod, koji su sustavno pljačkali sa svojim pijunima političarima, tajkunima, raselili hrvatski narod, ratne zločine su namjerno oslobodilii krivnje, jedino što su pedantno ganjali obične smrtnike, bakice s placa i tu trenirali pravnu državu. Za njih postoji samo jedan lijek - porijeklo imovine i zatvor.

PH
Petarstijena-HR
22:23 08.05.2022.

Treba EU nadzor nad pravosuđem.To je sve lažna borba protiv korupcije da. Se međunarodnim izvjestiteljima prikaže da se nešto radi,a rezultati istraga i osuda su porazni,slabi i nikakvi.Treba pomoć EU institucija pravosuđu i novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?