Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Tragedija u BiH: Dijete poginulo u prometnoj nesreći, više ozlijeđenih

Policija BiH
Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.03.2024.
u 20:12

Dijete je vozilom Hitne pomoći prebačeno na KCUS, a Klix.ba doznaje da je i otac djeteta na putu za Klinički centar Sarajevo.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu popodne u BiH poginula je jedna osoba, a sedam osoba je teško ozlijeđeno, javljaju lokalni mediji. Više vozila sudjelovalo je u prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Podromanija - Rogatica, a prve informacije govore o tome da je poginula maloljetna osoba.

- Stanje ozlijeđenih još nije poznat, kazali su za Klix.ba iz Policijske stanice Istočno Sarajevo. U nesreći su sudjelovali Fiat i Audi.Dio osoba je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar Kantonalne bolnice Goražde, gdje im je ukazana medicinska pomoć. Dijete je vozilom Hitne pomoći prebačeno na KCUS, a Klix.ba doznaje da je i otac djeteta na putu za Klinički centar Sarajevo.

Očevid je još u tijeku, a promet se na ovoj trasi odvija usporeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije