Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OZLIJEĐENIH

Teška nesreća na A1 kod Karlovca: Sudarila se tri automobila, jedna osoba poginula

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
04.08.2022.
u 12:23

Kolona na autocesti u smjeru Zagreba u jednom je trenu bila duga 10 kilometara

U trostrukom sudaru u četvrtak na 51. kilometru autoceste kod čvora Novigrad na Dobri smrtno je u 10.30 stradao 46-godišnji državljanin Slovačke,  izvijestila je karlovačka policija, a bolnica potvrđuje da ostali ozlijeđeni u sudaru nisu životno ugroženi. U sudaru tri vozila slovenskih, slovačkih i srbijanskih registarskih oznaka sedmero je ljudi ozlijeđeno i svi su na medicinskoj obradi u karlovačkoj Općoj bolnici.

No, kako je Hini rekla zamjenica ravnatelja dr. Ivana Kovačić više nitko od njih nije životno ugrožen. Promet je od 10.30 do 13.25 bio u smjeru Zagreba u potpunom prekidu, potom su se uz posebnu regulaciju vozila propuštala jednim kolničkim trakom. Od 14.20 sati promet je otvoren u oba smjera, ali je i dalje gužva. HAK u 14.50 sati javlja da je nakon prometne nesreće promet normaliziran, ali se u oba smjera mjestimice vozi usporeno.

1/8
Ključne riječi

Komentara 8

ST
Stipan
14:04 04.08.2022.

Danas sam baš tu vozio i zbog agresivnih vozača nije čudo što se događa . Jure kao ludi . Mislim da bi trebalo više policije na cestama i da kontroliraju brzinu a manje da sjede u hladu . 90% Tzv . Vozača treba oduzeti dozvolu uz velike kazne.

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
12:44 04.08.2022.

Ovi dani nisu dobri na za što s S... ne ide ih....

DU
Deleted user
13:00 04.08.2022.

ma neka nama siriteljica nogu nikolina brnjac i dalje objasnjava kako je super da na cestama imamo rekordan broj auta a za volanima mrtvi umorni siromasi koji se voze po 20 sati. fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije