Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginula osoba

Dvije nesreće: Autom proletio kroz zid kuće, a drugi čak kilometar vozio u suprotnom smjeru

Foto: Ivona Ćuk
1/3
15.12.2019.
u 08:30

Tamo je vozač srebrne Mazde križevačkih registracija čitav kilometar vozio po suprotnoj strani prometnice sve dok nije došlo do sudara.

Jedna osoba smrtno je stradala, dok su dvije teško ozljeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Velikoj Pisanici kod Bjelovara.

Kako je izvjestila bjelovarska policija, osobni je automobil bjelovarskih registracija sletio s prometnice u Ulici Hrvatskih mučenika ispred kućnog broja 158. Dionica je to poznata po ravnom dijelu ceste, na potezu zgrade lokalne Poljoprivredne zadruge i Hrvatskih šuma.

Osobni automobil marke "Volkswagen Vento" (KT) kretao se Ulicom  hrvatskih mučenika da bi u jednom trenutku desnim kotačima zahvatio desnu bankinu nakon čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem vozila i u zanošenju prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio u lijevi putni jarak, a potom u nekontroliranom kretanju naletio na metalnu dvorišnu ogradu kbr. 137 te je došlo do podizanja vozila i udara u  zid kuće istog kućnog broja, nakon čega se osobni automobil prevrnuo na krov.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 19-godišnjak koji je u vozilu zatečen na mjestu vozača,  dok su 17-godišnjak i drugi 19-godišnjak, koji su se u trenutku prometne nesreće također nalazili u osobnom automobilu, radi zadobivenih ozljeda vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar, gdje su zadržani na daljnjem liječenju, a ozljeda će im se kvalificirati nakon dovršetka medicinske obrade.   

Osim ove teške prometne nezgode, još se jedna odvila oko ponoći u Keneđelovcu kraj Bjelovara. Tamo je vozač srebrne Mazde križevačkih registracija čitav kilometar vozio po suprotnoj stranci prometnice sve dok nije došlo do sudara. Svjedoci koji su vozili iza Mazde tvrde kako je vozač bio pod utjecajem alkohola i da je, nakon sudara, tri puta pokušao upaliti auto i pobjeći. Na sreću nitko nije teže stradao jer je vozač Mazde u zadnji čas malo skrenuo auto pa nije došlo do direktnog udara.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
17:59 15.12.2019.

Stalno umirovljenici izazivaju nesrece sa najtezim posljedicama.

SR
srecko
19:21 17.12.2019.

Ocito i ne citate konentare ..kendelovac .saobracajna ..moja zena vozila srebrnu mazdu .onaj koji se vozio trivom trakom tojotu .pijanKrunoslav Topek ..ne pisite gluposti ako prave informacije nemate ima cak i snimka ljudi iz kombiha kojisve snimili i zeni mi pomogli .njima hvala .i da ozljedena he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije